• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    טארט שוקולד

    טארט לאוהבי השוקולד, יש בו שוקולד ושוקולד ועוד קצת שוקולד.. תהנו

    טארט שוקולד

     

    טארט שוקולד

    תבנית פאי קוטר 26 או מרובעת 23X23

    חומרים:

    לקלתית

    270 גרם (2 כוסות) קמח
    30 גרם (2 כפות) קקאו
    200 גר' חמאה/מרגרינה קרה
    100 גר' (כוס) סוכר
    1 ביצה

    לשכבת השוקולד האפויה

    250 גרם שוקולד מריר
    150 גרם שמנת מתוקה או שמנת צמחית
    2 ביצים
    2 כפות קמח
    קורט מלח

    לציפוי

    100 גר' שוקולד מריר
    100 גרם שמנת מתוקה או שמנת צמחית

    לקישוט
    10 גרם חמאה/ מרגרינה
    25 גרם גלוקוזה
    30 גרם סוכר
    30 גרם פולי קקאו

    אופן ההכנה:

    הכנת הקלתית

    • שמים במעבד מזון את כל החומרים מלבד הביצה ומעבדים לתערובת פירורית
    • מוסיפים ביצה ומעבדים מעט עד לקבלת גושים גדולים
    • אוספים את הבצק, מרדדים בין 2 ניירות אפיה ומקררים כשעתיים
    • מרפדים תבנית פאי מהדקים לדפנות ומסירים עודפי בצק מהשוליים.
    • מכניסים להקפאה ל15 דקות בזמן הכנת המלית.

    הכנת המלית

    • ממיסים שוקולד, ושמנת בבן מרי (סיר על גבי סיר עם מים)
    • מסירים מהאש ומוסיפים ביצים תוך כדי עירבוב
    • מוסיפים קמח ומלח מערבבים ושופכים על הקלתית הקפואה
    • אופים בחום של 180 מעלות כ30 דקות ומצננים

    הכנת הגנאש

    • מביאים שמנת לסף רתיחה
    • יוצקים על השוקולד
    • ממתינים כדקה וטוחנים בבלנדר מוט לתערובת חלקה
    • יוצקים על הטארט.

    הכנת הקישוט

    • שמים בסיר חמאה, גלוקוזה וסוכר ומבשלים עד לקבלת צבע זהוב.
    • מוסיפים את פולי הקקאו ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
    • בעזרת פלטה משטחים על תבנית מרופדת בסילפט (משטח סיליקון לאפיה)
    • אופים בחום 190 מעלות עד להזהבה כ10 דקות
    • מצננים וחותכים בצורה חופשית.
    • מקשטים את הטארט בשברים

     

    צילום: דניה ויינר סטיילינג: אוריה גבע

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yd23xsub
    שיתוף
    פורסם ב: טארטים, קינוחי פרווה, קינוחים לסעודת שבת תגיות: טארט, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט גבינה וריבת חלב

    טארט גבינה וריבת חלב

    טארט שוקולד וקרמל

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    3 תגובות

    1. רחל ספטמבר 28, 2023 בשעה 10:14 am הגב

      איך לאכסן את הפאי? ואיך הכי טעים להגיש אותו?
      תודה רבה!!

      • malky adler ספטמבר 28, 2023 בשעה 12:12 pm הגב

        במקרר

        • רחל אוקטובר 5, 2023 בשעה 6:38 am הגב

          תודה רבה!
          חוזרת לעדכן שיצא מדהים! מנסיונות שעשינו הרוב אמרו שיותר טעים לאכול בטמפ' חדר מאשר במקרר, אבל הטעם נדיר!

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס