• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לראש השנה

    טראפלס דבש וקינמון

    חומרים:טראפלס דבש וקינמון

    טראפלס

    225 גר' בסיס קצפת (גלידן, ריץ, פלוורייט)
    25 גר' חלב סויה/ריץ קפה
    1 מקל קינמון
    3 כפות דבש או סילאן
    400 גר' שוקולד מריר

    לציפוי

    150 גר' שוקולד
    אגוזי לוז מסוכרים

    אופן ההכנה:

    • מביאים לסף רתיחה קצפת, חלב ריץ, מקל קינמון ודבש
    • מכסים ומשהים חצי שעה למיצוי טעם הקינמון
    • מסננים ומחממים שוב
    • מסירים מהאש ויוצקים על השוקולד
    • מערבבים עד להמסה מלאה של השוקולד וקבלת תערובת חלקה. (רצוי לטחון בבלנדר מוט)
    • מקררים עד לקבלת מסה שניתן לגלגל ממנה כדורים.
    • מגלגלים כדורים , טובלים בשוקולד מומס ומצפים באגוזי לוז מסוכרים .
    • נועצים על מקל קינמון
    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ycgwftpm
    שיתוף
    פורסם ב: ממתקים וחטיפים, מתכונים טבעוניים, מתכונים לפסח, מתכונים לראש השנה תגיות: דבש, טראפלס, פרווה, קינמון, ראש השנה
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    אצבעות קראנץ ללא גלוטן

    בראוניז פאדג' קרמל

    בראוניז פאדג' קפה עם קרמל וגנאש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    4 תגובות

    1. יעל ספטמבר 24, 2019 בשעה 11:12 am הגב

      הי, מלכי
      המתכונים נפלאים! אני בדרך לנסות ולעדכן איך יצא.
      רק לתשומת לב: ראיתי שכתבת שאת גרה בבני ברק, ובוודאי עובדת עם ציבור שומר מצוות.
      רבים מהמתכונים שפירסמת לראש השנה מכילים אגוזים שנהוג להימנע מלאוכלם בחג. אולי כדאי לציין זאת כדי למנוע מכשול.
      תודה! תמשיכי להעשיר אותנו במתכונים שמשלבים אסטטיקה עם טעם.

      • malky adler ספטמבר 24, 2019 בשעה 11:18 am הגב

        תודה רבה, שמחה שאהבת את המתכונים.
        אני חרדית וגם אצלינו נוהגים לא לאכול אגוזים בראש השנה. אבל זה רק מנהג, ולא כולם נוהגים כך. זה לא איסור ולכן זה לא מכשול. מכיוון שלא כולם נוהגים כך ומעבר לכך המתכונים טובים לכל השנה.
        כל אחד יעשה את הבחירה הנכונה עבורו. ושוב, כפי שגם את כתבת נהוג..

    2. רחלי ספטמבר 11, 2021 בשעה 8:21 pm הגב

      הכנתי לראש השנה (בלי האגוזים), יצא מעולה!
      מתכון קל וטעים! אפשר לומר- קצר וקולע!
      התארחנו והכל חוסל…
      רק שאף אחד לא הרגיש טעמים של דבש וקינמון…
      כולם טענו שהקינוח שוקולדי לחלוטין! (גם אני…)
      מה יכולה להיות הסיבה או איך אפשר להבא להדגיש יותר את הטעמים?
      תודה רבה רבה וגמר חתימה טובה!

      • malky adler ספטמבר 12, 2021 בשעה 8:16 am הגב

        אם השוקולד עם פחות אחוז מוצקי קקאו אז הוא מאד מתוק והדבש לא מורגש. אפשר להשתמש בשוקלד 70% מוצקי קקאו ואז הדבש יותר יורגש. קינמון אפשר לשים יותר, זה תבלים, עיניין של טעם.

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס