• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    טרייפל פירות קיץ
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    טרייפל פירות קיץ

    חומרים:

    עוגת מיץ וקוקוס במיקרו

    1.5 כוסות קמח
    100 גר' קוקוס
    כוס סוכר
    2/3 כוס שמן
    4 שקיות סוכר וניל
    1 שקית אבקת אפייה
    1.5 כוסות מיץ תפוזים
    כף גרידת תפוז
    3 ביצים

    לקרם פטיסייר

    1/2 ליטר חלב
    4 חלמונים
    ½ כוס סוכר
    50 גר' קורנפלור (3 כפות + כפית)
    ½ מקל ווניל
    1 שמנת מתוקה

    לשכבת הפירות

    6 שזיפים
    6 נקטרינות
    1/2 כוס סוכר

    אופן ההכנה:

    הכנת העוגה

    • מערבבים את כל החומרים פרט לביצים לתערובת אחידה.
    • מוסיפים ביצים ומערבבים לתערובת אחידה.
    • משמנים תבנית סיליקון קוטר 24
    • בתרסיס שמן ויוצקים את התערובת לתבנית.
    • אופים במיקרו 10 דקות.

    הכנת הקרם

    • חוצים את מקל הווניל לאורכו ומוציאים את הגרגירים
    • מרתיחים את החלב עם מקל הווניל והגרגירים.
    • טורפים בקערה את החלמונים עם הסוכר ומוסיפים את הקורנפלור ומערבבים לתערובת אחידה
    • כשהחלב רותח יוצקים כשליש ממנו על תערובת החלמונים. טורפים היטב ומחזירים לסיר – פעולה זו נקראת השוואת טמפרטורות.
    • מערבבים נמרצות על מנת שלא ייווצרו גושים ושהחלב לא יישרף.
    • מרגע הרתיחה מערבבים עוד כ2 דקות.
    • יוצקים על ניילון נצמד ועוטפים על מנת שלא ייווצר קרום ומקררים.
    • כאשר הקרם התקרר, מקציפים אותו עם השמנת מתוקה.
    • מעבירים לשק זילוף

    הכנת הקרם

    • חותכים את הפירות לפלחים ושמים במחבת
    • מפזרים את הסוכר על הפירות ומבשלים כ5 דקות עד שהסוכר נמס והפירות נשארים מוצקים ומצננים.

    מרכיבים את המנה

    • חותכים מעוגת המיץ והקוקוס פרוסה ומניחים בתחתית הכוס
    • מרטיבים את העוגה במעט מהנוזלים שהפירות הגירו בזמן האידוי.
    • מסדרים את הפירות מעל העוגה
    • מזליפים מקרם הווניל.
    • ושוב חוזרים על השלבים. את הקרם העליון מזליפים בצורה נאה עם צנתר כוכב.
    הערה:

    אם רוצים להכים את העוגה בנפרד, אפשר להכין כעוגת שיש, מוסיפים לרבע מהבלילה 2 כפות קקאו ו2 כפות סוכר ומשיישים עם הבלילה הלבנה

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y9wbc4c7
    שיתוף
    פורסם ב: קינוחי כוסות תגיות: טרייפל, נקטרינות, שזיפים
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    מוס שקדים פיסטוק ושוקולד

    טרמיסו בכוסות

    מוס שוקולד נוגט

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    4 תגובות

    1. אורית מרצבך מאי 21, 2018 בשעה 6:23 am הגב

      כמה זמן לפני ההגשה אפשר להכין את המנה?

      • malky adler מאי 21, 2018 בשעה 8:02 am הגב

        מספר שעות לפני ההגשה

    2. רותי אוקטובר 20, 2023 בשעה 10:02 am הגב

      בחומרים של העוגה יש בסוף 2 כפות קקאו ו2 כפות סוכר והקקאו עשה את העוגה כהה והסוכר כבר היה כתוב לשים אז זה לא טעות???

      • malky adler אוקטובר 22, 2023 בשעה 6:53 am הגב

        זה כשרוציפ להכין את העוגה כעוגת שיש. תוקן

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס