טרמיסו במנות אישיות, טרמיסו באיטלקית פירושו "תרים אותי למעלה" שילוב של קפה ומסקרפונה.
המתכון האיטלקי המקורי הוא עם חלמונים, אבל הגירסה המקוצרת טעימה לא פחות. והעיקר 5 דקות הכנה ויש לכם קינוח מושלם.
6 כוסות גדולים
חומרים:
1/2 חבילה בישקוטים
כוס מים
כף נס קפה מגורען
קרם
200 גרם שמנת מתוקה
250 גרם מסקרפונה
130 גרם אבקת סוכר
כפית משחת ווניל או תמצית ווניל איכותית
לפידור
2 כפות קקאו
אופן ההכנה:
- מחממים חלק מהמים וממיסים את הקפה, מוסיפים את יתרת המים.
- טובלים את הבישקוטי בקפה ומניחים בתחתית הכוס. (אם יש צורך שוברים כדי להתאים את הגודל.
- מקציפים את כל חומרי הקרם יחד לקרם יציב ומעבירים לשק זילוף.
- מזלפים משכבה מעל הבישקוטי.
- מפדרים במעט קקאו.
- חוזרים שוב על השכבות, בישקוטי טבולים בקפה, קרם וקקאו.
- שמים במקרר מספר שעות לספיגת טעמים.
- אוכלים בתאבון.
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y4j6kx92
הי שבוע טוב מלכי תודה רבה על המתכונים המושלמים רציתי לשאול עם אפשר להשים גבינת שמנת במקום המסקרפונה?
זה לא טרמיסו בלי מסקרפונה.אפשר לעשות עם גבינת שמנת. יצא טעם ומרקם שונים לגמרי.
תודה רבה אנסה את שניהם
האם ניתן להכין יום לפני ולשמור במקרר?
כן
היי מלכי
של איזה חברה את משתמשת עם גבינת מסקרפונה, אני מחפשת בכשרות מהודרת ולא מוצאת.
האם קרם מסקרפונה גם יהיה טוב?
משתמשת בצוריאל.
מה זה קרם מסקרפונה?
הקרם לא מסמיך לי… שמתי הכל יחד והקצפתי כמו שכתוב במתכון
לא מסמיך, זה שמנת אמור להיות כמו קצפת יציבה