• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    טריקולד גאומטרי
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    טריקולד גאומטרי

    אצלי לא צריך סיבה למסיבה כדי להכין טריקולד, אתם בטח כבר יודעים שזו העוגה האהובה על הילדים שלי, אז כשתנובה יצאו בעיצוב חדש של אריזות השמנת מתוקה, לא הייתי צריכה הרבה בשביל לפנק את המשפחה בטריקולד.

    הפעם החלטתי לקרוץ ולחתוך את השכבות בצורות גאומטריות ולשחק עם ההגשה. ניסיתי עיגולים בגדלים שווים, עיגולים בכמה גדלים שונים, אובליים, משולשים (שהיו פחות מוצלחים לדעתי), בקיצור שחקו עם הצורות איך שבא לכם.

    הכמות מתאימה גם לעוגה שלמה בקוטר 24 או 2 עוגות בקוטר 18

     

    20-25  מנות אישיות (תלוי בגודל ובצורה או  2 עוגות קוטר 18 או עוגה קוטר 24

    בסיס סבלה שקדים

    90 גרם קמח

    90 גרם אבקת שקדים

    90 גרם סוכר דמררה

    90 גרם חמאה

    1 גרם מלח

    מוס שוקולד מריר

    265 גרם שמנת מתוקה 32% או 38% השף הלבן

    240 גרם שוקולד מריר (לפחות 50% מוצקי קקאו)

    400 גרם שמנת מתוקה 38% השף הלבן

    מוס שוקולד חלב

    300גרם שמנת מתוקה 32% או 38% השף הלבן

    300 גרם שוקולד חלב

    300 גרם שמנת מתוקה 38% השף הלבן

    6 גרם ג'לטין מומס ב36 גרם מים

    מוס שוקולד לבן

    300גרם שמנת מתוקה 32% או 38% השף הלבן

    300 גרם שוקולד לבן

    300 גרם שמנת מתוקה 38% השף הלבן

    7 גרם ג'לטין מומס ב42 גרם מים

    אופן ההכנה:

    סבלה שקדים

    • מערבבים את כל החומרים מיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון לתערובת אחידה
    • מרדדים בין 2 ניירות אפיה לעובי של 3 מ"מ ומקפיאים
    • קורצים לפי הצורה הרצויה  ואופים 160 מעלות 10-12 דקות

    מוס שוקולד מריר

    • מחממים 265 גרם שמנת לסף רתיחה (80 מעלות)
    • יוצקים על השוקולד, ממתינים כחצי דקה וטוחנים בבלנדר מוט לתערובת הומוגנית.
    • מצננים לטמפרטורה של 35 מעלות
    • מקציפים 400 גרם שמנת מתוקה למרקם יוגורט ומקפלים לשמנת.
    • יוצקים לתבנית 33 על 33 ס"מ גובה 1 ס"מ ומקפיאים.

    מוס שוקולד חלב ולבן

    • מחממים 300 גרם שמנת לסף רתיחה (80 מעלות)
    • יוצקים על השוקולד והג'לטין, ממתינים כחצי דקה וטוחנים בבלנדר מוט לתערובת הומוגנית.
    • מצננים לטמפרטורה של 35 מעלות
    • מקציפים 300 גרם שמנת מתוקה למרקם יוגורט ומקפלים לשמנת.
    • יוצקים לתבנית 33 על 33 ס"מ גובה 1 ס"מ ומקפיאים.

    מחלצים מהתבנית וקורצים לצורה הרצויה. מסדרים על הסבלה שכבות של מוס שוקולד מריר, חלב ולבן

     

    המתכון נכתב בשיתוף השף הלבן

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/tqwxzfu
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לאירועים חגיגיים, קינוחים אישיים תגיות: השף הלבן, חלבי, טריקולד, שוקולד חלב, שוקולד לבן, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    פאי לימון ללא גלוטן לפסח

    פאי לימון ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    4 תגובות

    1. מלי מרץ 13, 2024 בשעה 9:38 am הגב

      אני רוצה להיכן כעוגה,
      השכבות ידבקו אחת לשניה? להקפיא פחות בין אחת לשניה?

      • malky adler מרץ 17, 2024 בשעה 8:40 am הגב

        להקפיא כל שכבה עד שהיא יציבה מספיק כדי למזוג עליה את השכבה הבאה

    2. שושנה דצמבר 30, 2024 בשעה 9:03 pm הגב

      נשמע מגניב רק שאלה קטנה אפשר לשים בבר או שנמס ניד?

      • malky adler ינואר 1, 2025 בשעה 10:58 am הגב

        יש גלטין, לא נמס מיד
        יכול להחזיק 3-4 שעות. מומלץ לשים קפוא, ועד שיאכלו יפשיר

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס