• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    לחם תלישות עם פסטו וגבינה צהובה
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    לחם תלישות עם פסטו וגבינה צהובה

    לחם תלישות טעים שהכנתי לשבועות. חיממתי מעט על הפלטה, הוא התחסל ברגע, אז אתמול הכנתי שוב, וצילמתי כדי שגם אתם תיהנו מארוחת ערב קלה ומפנקת.

    2 אינגליש קייק

    לבצק:

    500 גרם (3 וחצי כוסות ) קמח (עדיף קמח לחם)

    7 גרם (חצי כף) שמרים יבשים

    20 גרם (כף) דבש

    320 גרם (כוס ושליש) מים

    12 גרם (2 כפיות) מלח

     

    למילוי:

    4 כפות ממרח פסטו

    300 גרם גבינה צהובה מגורדת

    למריחה

    2 כפות שמן זית

    אופן ההכנה:

    • שמים בקערת המיקסר מים, דבש, וקמח מעורבב עם שמרים
    • לשים 5 דקות
    • מוסיפים מלח ולשים עוד 5 דקות
    • מכדררים ומכסים את הבצק.
    • מתפיחים עד להכפלת נפח.
    • מחלקים את הבצק ל2 חלקים
    • מרדדים לעובי של חצי ס"מ
    • מורחים ממרח פסטו ומפזרים גבינה צהובה

     

    • חותכים את העלה ל3 רצועות ומניחים אותן זו על זו
    • מניחים תבנית מרופדת בנייר אפיה באלכסון (אני הנחתי על מגבת מקופלת).
    • חותכים את הערימה של הבצק לריבועים ומניחים בתבנית
    • מתפיחים את הלחם עוד כשעה
    • אופים בטורבו בחום של 170 מעלות כחצי שעה.
    • מיד כשיוצא מהתנור מברישים בשמן זית ותולשים..

     

     

    קישור מקוצר: http://tinyurl.com/y9dw4kg2
    שיתוף
    פורסם ב: מאפים מלוחים, עוגות ומאפי שמרים תגיות: גבינה צהובה, לחם, פסטו
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    פיתות גבינות ללא גלוטן במחבת

    פיתות גבינות ללא גלוטן במחבת

    בייגל

    בייגל

    כיסוני גבינה וזיתים מבצק יוגורט

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    15 תגובות

    1. מרים יולי 9, 2020 בשעה 10:02 am הגב

      מלכי
      מה שלומך?
      תודה על המתכונים הטעימים
      יש לך אולי מתכון לרוטב פסטו?
      תודה

      • malky adler יולי 9, 2020 בשעה 10:46 am הגב

        אני מכינה כך:
        2-3 חבילות בזיליקום, רק העלים
        1/4 כוס אגוזי מלך או צנוברים
        2-3 שיני שום
        1/3 כוס שמן זית (אם חסר מוסיפה עוד קצת
        מלח לפי הטעם
        טוחנת הכל יחד

    2. פערי אוקטובר 5, 2020 בשעה 6:41 pm הגב

      תודה על מתכון מושלם, הכנה כיפית וקלה ותוצאה של יותר ממושלם

    3. תילי אוקטובר 8, 2020 בשעה 11:27 am הגב

      מתכון מעולה
      האורחים פשוט נשארו פעורי פה מהמראה מהריח והטעם.
      והיה כיף וקל להכין אותו.
      תודה על הדרכה מפורטת ומצולמת עם משקלים מדוייקים שעוזרים להצלחת המתכון.

      • malky adler אוקטובר 8, 2020 בשעה 12:21 pm הגב

        איזה כיף לשמוע. האמת שאני מכינה את די הרבה לארוחת ערב, אבל עם רוטב פיצה כי לא כולם אוהבים פסטו.

    4. מרים אוקטובר 27, 2020 בשעה 6:43 pm הגב

      מלכי הכנתי את זה עכשיו שוב ממש טעים וממכר
      תודה רבה

    5. רחל ינואר 3, 2021 בשעה 10:35 am הגב

      היי,
      המתכון נראה ממש טוב,
      אני רוצה להכין את זה אבל אם אפשר לכתוב את הכמויות לא בגרם אלא לפי כוסות וכפות,
      תודה

      • malky adler ינואר 3, 2021 בשעה 10:38 am הגב

        אוסיף נפח , למרות שמאד מומלץ להשתמש באפייה במשקל. יש לקנות משקלים ב40 ש"ח.
        הנפחים מתייחסים לכוסות מדידיה

    6. מירב אוקטובר 12, 2021 בשעה 11:28 am הגב

      היי מלכי תודה על המתכונים המושלמים!!!
      שאלה האם לדעתך יש רוטב נוסף שמתאים חוץ מפסטו ופיצה?

      • malky adler אוקטובר 17, 2021 בשעה 6:41 am הגב

        אפשר לשים גבינות מתובלות וגבינה צהובה.

    7. צילה אוגוסט 19, 2022 בשעה 10:30 am הגב

      טעים מאוד מאוד! הכנתי כבר כמה פעמים והכל נטרף ברגע! תודה רבה על המתכון!!

    8. תמר ספטמבר 26, 2023 בשעה 7:29 am הגב

      נראה מתכון מצוין ממש!!! מחכה להכין כבר:)
      ניתן להקפיא אחרי התפחה, להוציא ולאפות?

      • malky adler ספטמבר 26, 2023 בשעה 10:14 am הגב

        לא מומלץ אף פעם להקפיא לא אפוי, צרחך משפרי אפיה רבים בשביל זה.
        אפשר להקפיא אפוי חלקית ולאחר הפשרה לאפות עוד 15-20 דקות או אפיה מלאה ולחמם בתנור

    9. תמר אוקטובר 30, 2024 בשעה 7:03 pm הגב

      וואי זה פשוטט טעים בטירוףף וממש קל להכנה
      תודה רבה אלופהה!!!!!!!!!!!

    10. זהבי מרץ 4, 2025 בשעה 6:10 am הגב

      מתכון מעולה!!
      מכינה אותו שוב ושוב
      הכל מתחסל במיידית!
      תודה מלכי על מתכונים מעולים אחד אחד

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס