• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    ארטיק שוקולד חלב עם קרמל וריפל שוקולד בציפוי בלונדי
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    ארטיק שוקולד חלב עם קרמל וריפל שוקולד בציפוי בלונדי

    עונת הקיץ בפתח, והכי מתבקש להכין מגנום, יש באתר המוןןןן מתכונים וטעמים, כל פעם מנסה לחדש, אז הפעם מגנום שוקולד חלב, עם קרמל, ריל שוקולד וציפוי שוקולד בלונדי.  נסו ותהנו

     

    12 מגנומים גדולים + 16 מיני מגנומים

     

    חומרים:

    ריפל שוקולד

    100 גרם סוכר

    50 גרם מים

    40 גרם קקאו

     

    קרמל

    75 גרם סוכר

    60 גרם סירופ גלוקוזה

    135 גרם שמנת מתוקה

    1/2 כפית משחת ווניל

    120 גרם חמאה

    2 גרם מלח אטלנטי

     

    מגנום

    400 גרם חלב מרוכז

    500 גרם שמנת מתוקה

    150 גרם שוקולד חלב

     

    ציפוי

    400 גרם שוקולד בלונדי

    40 גרם חמאת קקאו

     

     

    אופן ההכנה:

    ריפל

    • מרתיחים סוכר ומים עד לקבלת סירופ, מוסיפים קקאו מערבבם ומסננים
    • מצננים לפני השימוש ומעבירים לשק זילוף

    קרמל

    • שמים בסיר סוכר וסירופ גלוקוזה ומחממים עד לקבל קרמל חלק בצבע ענברי
    • במקביל מחממים את השמנת והווניל
    • כשהקרמל מוכן יוצקים בזרם איטי תוך כדי בחישה את השמנת על הקרמל
    • בוחשים עד לקבלת טופי חלק
    • מצננים ל60-70 מעלות ומוסיפים את החמאה חתוכה לקוביות ואת המלח.

    מגנום

    • מקציפים שמנת מתוקה למרקם יציב, מוסיפים חלב מרוכז ומערבבים
    • ממיסים את השוקולד ומוסיפים לתערובת. מערבבים לאיחוד.
    • מזלפים קרמל בתבנית מגנום, מעל מזלפים מעט מתערובת הגלידה, מזלפים ספירלה של ריפל ומסיימים בעוד גלידה.
    • מקפיאים היטב, משחרררים מהתבנית וטובלים בציפוי.

    ציפוי

    • ממיסים את השוקולד עם חמאת הקקאו וטובלים את המגנומים הקפואים.

     

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/2fnvzuk9
    שיתוף
    פורסם ב: קינוחים קפואים תגיות: גלידה, מגנום, קרמל, ריפל שוקולד, שוקולד בלונדי
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    ארטיק לוטוס קפה

    ארטיק לוטוס קפה

    מגנום דובאי

    ארטיק חלבה בסיגנון שוקולד דובאי

    ארטיק ווניל עם פאדג' שוקולד וקרמל

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    19 תגובות

    1. לי מאי 9, 2023 בשעה 9:04 pm הגב

      נראה מדהים!
      אשמח לשאול, ראיתי שיש לך מתכונים להרבה סוגי מגנום.. שנראים מטורפים!
      אני מנסה לשחזר את מגנום דולצ׳ה גולד, יש משהו מאוד מיוחד במרקם של שכבות הציפוי.. תחושה גרגירי כזאת של ביסקוויטים, חשבתי שאולי אלו פירורי ביסקוויט, אבל אחרי שקראתי אצלם באתר אני נוטה לחשוד שמדובר ברוטב קרמל מלוח שהוא בטקסטורה גרגירי כזאת..
      אשמח לשמוע אם את מכירה את הארטיק הזה ויודעת על מה אני מתכוונת.. ואם יש לך עצה בשבילי 🙂
      תודה!

      • malky adler מאי 10, 2023 בשעה 10:38 am הגב

        האמת לא קניתי כבר שנים מגנום. צריך לבדוק ולנסות לאת את המרכיב

    2. הילה מאי 10, 2023 בשעה 8:32 am הגב

      שלום מלכי ותודה רבה על מתכונים מצוינים!
      אשמח לדעת איפה את משיגה שוקולד בלונדי בכשרות מהודרת,
      למיטב ידיעתי עדיין לא חזר למדפים שוקולד בלונדי של עלית

      • malky adler מאי 10, 2023 בשעה 10:37 am הגב

        מכינה לבד

        • ש מאי 15, 2023 בשעה 9:24 pm הגב

          תודה רבה על המתכון
          אשמח לדעת איך את מכינה בלונדיני לבד
          אם מתאפשר…

          • malky adler מאי 17, 2023 בשעה 12:46 pm הגב

            ברור, את יכולה לראות כאן

    3. רות מאי 24, 2023 בשעה 7:47 pm הגב

      יצה מושלם

    4. יעל יוני 1, 2023 בשעה 6:32 pm הגב

      מלכי שלום
      שמתי שוקולד לבן בתנור לפי ההוראות
      אחרי 8 דקות כבר התחיל להשחים בצדדים והשומן התפרק השוקולד נהיה יבשושי וא"א להמיס אותו.

      מה הסיבה?

      • malky adler יוני 26, 2023 בשעה 11:37 am הגב

        איזה שוקולד השתמשת? קרה לי עם שוקולד מהסופר שהוא פחות איכותי ויש בו בעיקר סוכר, והסוכר התקרמל. ולא היה מספיק חמאת קקאו בשוקולד אז הוא יצא יבשושי.

        צריך לערבב כל כמה דקות, יכול להיוטת שהתנור חזק, תורידי טמפרטורה ותשתמשי בשוקולד איכותי.

    5. יעל יוני 5, 2023 בשעה 2:47 pm הגב

      מלכי שלום
      כתבת בריפל לחמם עד לקבלת סירופ הכוונה עד שהסוכר נמס או שיסמיך ויצטמצם? והכמות של הקקאו זה 40 גר' היה לי מאד קשה להטמיע אותה בכמות הקטנה של המים
      פשוט יצא לי משהו צמיגי מאד שכמעט בלתי ניתן לזלף וגם אח"כ זה נשאר קשה בתוך הארטיק כמו מסטיק

      • malky adler יוני 26, 2023 בשעה 11:33 am הגב

        כנראה בישלת יותר מדי, רק עד רתיחה וזהו

        • אפרת מאי 27, 2025 בשעה 2:30 pm הגב

          היי, גם לי זה קרה 🙁
          מה ניתן לעשות, להכין פשוט חדש?

          • malky adler מאי 29, 2025 בשעה 9:45 am הגב

            תנסי לבשל על אש נמוכה שלא יהיה צמיגי. זה קורה כי המים מתאדים

    6. שירה יוני 7, 2023 בשעה 8:33 pm הגב

      היי
      נראה מושלם!!!
      רציתי לדעת מה ההבדל בין חלב מרוכז לקרם חלבי מרוכז???
      אני בטעות קניתי את הקרם.
      תודה!!!!

      • malky adler יוני 26, 2023 בשעה 11:30 am הגב

        אני לא מכירה קרם חלבי מרוכז, צריך לראות מה יש ברכיבים

    7. מלי יולי 13, 2023 בשעה 5:36 pm הגב

      אשמח גם לדעת האם יש הבדל, בכמה חנויות (גם המתמחות) ראיתי רק קרם חלבי מרוכז. (פוליבה)

      • malky adler יולי 16, 2023 בשעה 9:00 am הגב

        לדעתי שינו את השם. זה בסדר

    8. חן יהודאי ינואר 31, 2024 בשעה 5:02 pm הגב

      הייי
      רציתי לדעת האם יש הבדל בין חלב מרוכז לקרן חלב מרוכז של חברת פוליבה??
      צריכה הכשר של הבדצ ומוצאת רק את הקרם חלב מרוכז…

      • malky adler פברואר 1, 2024 בשעה 9:04 am הגב

        זה בסדר להשתמש בקרם חלב מרוכז. הם שינו את השם כי הם מוסיפים מייצבים ודברים נוספים

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס