• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / מתכוני פסח

    מוס פרלינה עם קוביות מנגו וטראפלס

    השילוב של מנגו ונוגט מאד אהוב עלי ,מוס פרלינה (נוגט) בתוספת מנגו טרי.
    נכין גם טראפלס נוגט שנוכל לקשט בהם את המנה או לאכול כממתק בפני עצמו.

     

    6 כוסות

    חומרים:

    90 גר' חלב או חלב סויה (1/3 כוס)
    1 חלמון
    2 כפות סוכר
    3 גרם ג'לטין (1/2 כפית) מומס ב18 מ"ל מים
    100 גר' מחית נוגט
    1/3 כוס שמנת חלבית או פרווה

    מנגו טרי

    קוביות טראפלס נוגט

    250 מ"ל שמנת
    100 גרם שוקולד מריר
    100 גרם שוקולד לבן
    80 גרם מחית נוגט (2 כפות)
    50 גרם חמאה

    קקאו לציפוי

    אופן ההכנה:

    • מערבבים חלמון עם הסוכר
    • מרתיחים את החלב.
    • יוצקים את החלב החם על החלמון תוך כדי בחישה
    • מחזירים לסיר ומבשלים עד לפני רתיחה (למי שיש מדחום 84 מעלות)
    • מסירים מהאש
    • מחממים את הגלטין כ15 שניות במיקרו עד לקבלת נוזל שקוף ללא גושים, ומוסיפים לתערובת החמה.
    • מוסיפים את מחית הנוגט וטוחנים בבלנדר מוט לקבלת תערובת אחידה.
    • מצננים לטמפרטורת החדר
    • מקציפים שמנת למרקם יוגורט ומקפלים לתערובת
    • מניחים כוסות באלכסון על גבי תבנית ביצים ריקה וממלאים עד מחצית הגובה
    • מקפיאים לפחות 3 שעות
    • חתכים את המנגו לקוביות ושמים בכוס ליד המוס

    טראפלס

    • מחממים את השמנת  לסף רתיחה
    • שוברים את השוקולד לקוביות ויוצקים עליו את השמנת החמה
    • ממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת תערובת הומוגנית
    • מוסיפים את מחית הנוגט והחמאה ומערבבים
    • יוצקים למסגרת מרובעת עד לגובה 2.5 ס"מ
    • מקפיאים
    • חותכים לקוביות של 2.5 ס"מ X 2.5 ס"מ
    • מפדרים בקקאו

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ybvuzv9l
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לפסח, קינוחי כוסות תגיות: טראפלס, מנגו, נוגט
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    4 תגובות

    1. אורית אוגוסט 20, 2018 בשעה 6:40 pm הגב

      היי רציתי לדעת אם בטראפלס אפשר לוותר על החמאה תודה רבה

      • malky adler אוגוסט 21, 2018 בשעה 7:35 am הגב

        לא ממולץ כי הם יצאו מאש קשים. אם את מחפשת מתכון פרווה,יש עוד מתכון לטראפלס פרווה באתר

    2. מלי מרץ 4, 2023 בשעה 7:29 pm הגב

      היי, האם חייבים את הג'לטין?

      • malky adler מרץ 4, 2023 בשעה 7:37 pm הגב

        אם את רוצה באלכסון או בסיליקון כן.
        אם את רוצה בכוס לא חייב

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס