• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מוס שוקולד ויסקי
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    מוס שוקולד ויסקי

    מוס שוקולד הוא קינוח מאד אהוב, כשראיתי את המתכון של שף קונדיטור טל האוזן המקסימה והמוכשרת ידעתי שזה מוס מנצח, 4 מרכיבים קל להכנה ורק מחכה שנצלול אליו עם כפית.

    השילוב של ויסקי ודבש במוס משדרג אותו פלאים. הכנתי אותו גם בגירסה הפרווה והוא יצא מצויין.

    טל פרגנה גם לכם ליהנות מהמתכון.

     

    18 כוסות

    חומרים:

    100 גרם מים

    50 גרם דבש או סילאן

    250 גרם שוקולד מריר

    30 גרם ויסקי

    250 גרם שמנת מתוקה או צמחית

    אופן ההכנה:

    • מחממים מים ודבש לסף רתיחה
    • יוצקים על השוקולד משהים כדקה וטוחנים בבלנדר מוט (אפשר גם רק לערבב להמסה)
    • מוסיפים ויסקי ומערבבים
    • מקציפים שמנת למרקם יוגורט ומקפלים את השוקולד
    • יוצקים לכוסות
    • מפדרים בקקאו וצוללים פנימה.

     

     

     

     

    קישור מקוצר: http://tinyurl.com/ydyhs76o
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים טבעוניים, מתכונים לאירועים חגיגיים, מתכונים מהירים, קינוחי כוסות, קינוחי פרווה, קינוחים לסעודת שבת תגיות: ויסקי, פרווה, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    פצצת שוקולד

    פצצת שוקולד לשוקו חם

    כדורי קראנץ קוקוס קרמל ושוקולד

    כדורי קראנץ וקרמל לוז

    כדורי קרנץ' קרמל לוז

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    43 תגובות

    1. שני שרגא ספטמבר 17, 2020 בשעה 6:39 am הגב

      שלום, מה עוד יכול להחליף ויסקי?
      תודה

      • malky adler ספטמבר 17, 2020 בשעה 9:53 am הגב

        את יכולה לשים כל אלכהול שאת אוהבת. מה שמיוחד במוס הזה זה השילוב של הדבש והויסקי. אם את לא אוהבת ממליצה לך להכין מתכון אחר. יש באתר הרבה מתכוני מוס שוקולד ללא ויסקי.

    2. שני שרגא ספטמבר 17, 2020 בשעה 6:41 am הגב

      אה.. ועוד משהו.. את יכולה להמיר את הכמויות למידות בכוס? (למשל 100 מ"ל=חצי כוס)

      • malky adler ספטמבר 17, 2020 בשעה 9:55 am הגב

        אני מציעה להשתמש במשקל. גם כשאני כותבת כוס מדובר בכוסות מדידה של 250 מ"ל..

    3. יטא ספטמבר 29, 2020 בשעה 10:35 am הגב

      היי
      כמה זמן מראש ניתן להכין?

      • malky adler ספטמבר 29, 2020 בשעה 3:06 pm הגב

        אפשר להקפיא

        • חן אוקטובר 16, 2020 בשעה 6:18 am הגב

          היי

          האם ברנדי יתאים במקום הויסקי?

          תודה

          • malky adler אוקטובר 16, 2020 בשעה 9:06 am הגב

            כל ליקר שאת אוהבת, כמובן שהטעם יהיה אחר. יש משהו מיוחד בשילוב של ויסקי ודבש

    4. יטא אוקטובר 1, 2020 בשעה 5:46 am הגב

      שאלה נוספת 🙂
      יתאים לדעתך למין שכבת מוס מעל בראוניז?

      • malky adler אוקטובר 1, 2020 בשעה 2:01 pm הגב

        אפשרי, מקווה שיהיה מספיק יציב

    5. מרים ויצמן פברואר 18, 2021 בשעה 9:09 am הגב

      מלכיי הכנתיי יצא מושלםםםם
      קינוח קל להכנה וטעים במיוחדד
      תודהה

    6. ורד מרץ 18, 2021 בשעה 12:19 pm הגב

      היי מלכי, צהריים טובים.
      תודה על מתכונים נפלאים.
      האם כדאי להוסיף ג'לטין, במקרה של שינוע בין ערים?

      • malky adler מרץ 18, 2021 בשעה 12:32 pm הגב

        המוס מאד יציב ממש אין צורך בג'לטין.
        אם את חוששת תקפיאי וקחי קפוא לדרך.

    7. Sara אפריל 26, 2021 בשעה 4:19 pm הגב

      שלום!
      מבקרת חדשה באתר, הכל מאוד ברור ומאיר עיניים! ומיותר לציין כמה מגרה…. שאלה: יש המון סוגי ויסקי, מה הכי יתאים?

      • malky adler אפריל 27, 2021 בשעה 4:57 am הגב

        מה שטעים לך

    8. נעה יוני 3, 2021 בשעה 8:43 pm הגב

      האם אפשר להשתמש בקרם קוקוס במקום שמנת צמחית?
      תודה?

      • malky adler יוני 4, 2021 בשעה 4:08 am הגב

        אפשר לקרר קרם קוקוס ולהקציף את החלק השומני

    9. מרים יולי 7, 2021 בשעה 4:27 pm הגב

      הי מלכי,
      האם ניתן לשים וודקה במקום וויסקי?

      • malky adler יולי 8, 2021 בשעה 12:01 pm הגב

        בהחלט. יוצא טעם אחר

        • מרים אוגוסט 29, 2021 בשעה 2:29 pm הגב

          חוזרת לעדכן שהכנתי לבר מצוה של הבן שלי בגרסה פרווה גם את זה עם וודקה וגם את הטראפלס נוגט ויצא מושלם.

    10. צפורה אוגוסט 26, 2021 בשעה 2:40 pm הגב

      מתכון פצצה הכנתי אותו בתור קרם יציב בהקצפה חזקה של ריץ וזילפתי בתוך מגה מקרון יוצא מעולההה ויציב

    11. עפרה דצמבר 9, 2021 בשעה 8:44 am הגב

      נראה וואו,
      איזה שמנת פרווה השתמשת במוס?

      • malky adler דצמבר 9, 2021 בשעה 9:08 am הגב

        אני משתמשת בד"כ בגלידן. (אם קונים מרוכז יש לדלל לפי הוראות היצרן)
        כמובן שיעבוד עם על שמנת צמחית.

    12. רחלי אוקטובר 3, 2022 בשעה 8:13 pm הגב

      האם אפשר להחליף את הויסקי באלכוהול?
      או שפשוט יש לך מתכון אחר של מוס שוקולד עם אלכוהול?

      • malky adler אוקטובר 6, 2022 בשעה 8:59 am הגב

        אפשר להחליף בכל ליקר שאוהבים.
        מה הכוונה אלכהול? אלכהול נקי??

    13. גיא אוקטובר 20, 2022 בשעה 4:45 pm הגב

      היי האם אפשר להכין את הקינוח הנ"ל יומיים קודם?
      ואם לא אז מה זה זמן ההכנה הכי רחוק שאני יכול להכין את זה
      תודה מראש

      • malky adler אוקטובר 24, 2022 בשעה 7:23 am הגב

        אפשר להקפיא

    14. סוזנה דצמבר 28, 2022 בשעה 12:26 pm הגב

      שלום,
      אם אני מכינה בשישי ליום שבת , אני מפדרת את הקקאו לפי שמכניסה למקפיא או אחרי שמוציאה להפשרה במקרר?

      • malky adler ינואר 21, 2023 בשעה 7:42 pm הגב

        מניחה שבמקפיא הקקאו ייספג קצת. ממליצה לפני ההגשה

    15. תהילה יוני 28, 2023 בשעה 3:34 pm הגב

      שלום! פעם ראשונה שמנסה מתכון מהאתר
      אפשר להכין בכלי גדול במקום באישי?

      • malky adler יולי 2, 2023 בשעה 8:41 am הגב

        ואז ייקחו בכף? לדעתי פחות אסטתי, אבל אפשר

    16. רחל אוגוסט 30, 2023 בשעה 11:20 am הגב

      מה זה אומר להקציף שמנת למרקם יוגורט?

      • malky adler אוגוסט 31, 2023 בשעה 3:44 pm הגב

        מרקם רך כמ יוגורט ולא יציב כמו לזחילוף

    17. רחל ספטמבר 10, 2023 בשעה 6:59 am הגב

      נראה משגע! רק כמה זה 30 גרם וויסקי במ"ל?

      • malky adler ספטמבר 10, 2023 בשעה 10:32 am הגב

        ממליצה להתמש בקונדיטוריה במשקל. לא מדדתי אבל נראה לי שזה די דומה במ"ל

    18. רותי מרץ 20, 2024 בשעה 11:44 am הגב

      לפני כמה חודשים עשיתי את המתכון הזה עם הוויסקי ויצא מטורף!!
      רציתי להמיר את הויסקי באלכוהול נקי(בגלל הכשרות למשלוחי מנות) אבל יצא קצת חריף מידי.
      מה אפשר לעשות בשביל לתקן את הטעם?

      • malky adler מרץ 31, 2024 בשעה 12:11 pm הגב

        לעשות עוד עמות ללא כלום ולערבב יחד.

    19. רותי אפריל 19, 2024 בשעה 5:29 am הגב

      ומה היית ממליצה להשתמש בפסח במקום וויסקי?

      • malky adler אפריל 20, 2024 בשעה 5:56 pm הגב

        כל ליקר שאת אוהבת, אבל כמובן שהטעם משתנה

    20. רוחי מאי 29, 2024 בשעה 5:52 pm הגב

      המוס מתאים לבר באירוע?
      צריך לשמור בהקפאה עד אז?
      מדובר בקידוש בשבת בבוקר

      • malky adler מאי 30, 2024 בשעה 2:11 pm הגב

        אפשר מקרר

    21. ספיר פברואר 7, 2025 בשעה 12:45 pm הגב

      זה משמנת מתוקה כמו שיש בסופר ומקציפים אותה ככה לבד?

      • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 9:14 am הגב

        כן (עדיף 38%)

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס