• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מנדיאטים
    דף הבית / מתכונים / מתכונים מהירים

    מנדיאטים

    שילוב של שוקולד , פרות יבשים ופיצוחים. כמה פשוט ככה טעים.

    10 דקות עבודה ויש לכם ממתק טעים. אם אתם לא יודעים לטמפרר, ערבבו חצי כמות שוקולד וחצי כמות צימקאו (אין כאן המלצה להשתמש בצימקאו 🙂  )

     

    15-20  מנדיאטים

     

    חומרים:

    200 גרם שוקולד מטומפרר

    20 גרם תערובת פיצוחים לפי הטעם

    20 גרם תערובת פירות יבשים לפי  הטעם

     

     

    אופן ההכנה:

    • קולים את הפיצוחים
    • קוצצים את הפיצוחים והפרות היבשים
    • מטמפררים את השוקולד: ממיסים כ150 גרם מהשוקולד ל45 מעלות, מוסיפים את יתרת השוקולד ומערבבים להמסה מלאה, השוקולד אמור להגיע ל32-31 מעלות
    • מעבירים את השוקולד לשק זילוף ומזלפים על נייר אפיה, או משטח סיליקון מטבעות שוקולד בקוטר 4 ס"מ.
    • מפזרים על השוקולד את הפיצוחים והפרות היבשים לפני שהוא מתייצב.
    • ממתינים להתייצבות ונהנים ממתק טעים ומפנק.
    • בחורף אפשר לשמור בקופסה אטומה, בקיץ או בבית מחומם יש לשמור בקופסה אטומה במקרר.

    מנדיאטים

     

    שיתוף
    Share this on WhatsApp
    פורסם ב: ממתקים וחטיפים, מתכונים לפסח, מתכונים מהירים, קינוחי פרווה תגיות: טו בשבט, פירות יבשים, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    כדורי קראנץ קוקוס קרמל ושוקולד

    כדורי סניקרס

    כדורי סניקרס

    כדורי קראנץ וקרמל לוז

    כדורי קרנץ' קרמל לוז

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס ווניל פרלינה
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    5 תגובות

    1. חיה ינואר 27, 2021 בשעה 9:11 am הגב

      למה צריך את הצמקאו או את השוקולד המטומפרר?

      • malky adler ינואר 27, 2021 בשעה 10:41 am הגב

        שוקולד שאינו מטומפרר נמס במגע יד וגם אינו מבריק. ולכן צריך לטמפרר. צימקאו זה לא שוקולד אלא יש בו שומן צמחי ואינו צריך טימפרור. כמובן שהטעם שלו לא ממש טעים כמו שוקולד.

    2. מיכל שווגר ינואר 27, 2021 בשעה 10:35 am הגב

      אלופה….
      תודה שאת מפנקת ב"פינוקי שוקולד פירות יבשים ופיצוחים".

      בטוחה שהמשפחה תהנה!!!

    3. חני פברואר 10, 2021 בשעה 3:35 pm הגב

      איזה אליפות, כול מתכון יותר מושלם מהשני!!!!!!!!
      אני שמעתי שבמקום לטמפרר אפשר להוסיף חמאת קקאו?
      אם את יודעת אם זה עוזר אני אשמח שתגידי לי
      ואם כן מה מכמויות?
      תודה ענקית!!!!!!1

      • malky adler פברואר 11, 2021 בשעה 6:20 am הגב

        שמחה שאת אוהבת. אפשר לטמפרר בעזרת חמאת קקאו מטומפררת

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Winsite
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    loading ביטול
    Post was not sent - check your email addresses!
    Email check failed, please try again
    Sorry, your blog cannot share posts by email.
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסט
    • הקטן טקסט
    • גווני אפור
    • ניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכה
    • רקע בהיר
    • הדגשת קישורים
    • פונט קריא
    • איפוס