פרסבורגר פרג 12 תגובות חייבת להודות שאני אוהבת פרג (ככה זה כשגדלים בבית הונגרי) ואחת העוגות הטעימות היא הפרסבורגר.
שבלולי קינמון מקמח כוסמין 2 תגובות שבלולי הקינמון של חברתי המוכשרת לאה תורג'מן, אני הכנתי מקמח כוסמין 70% יצא ממש טעים
מאפה בצק עלים ונוגט 3 תגובות מאפה קל להכנה מבצק עלים במילוי שוקולד ונוגט, השימוש בבצק מוכן הופך את ההכנה
בריוש שוקולד תגובה אחת אחד המאפים העשירים של שמרים הוא הבריוש, מאפה עשיר בחמאה וביצים. ממליצה לכם להכין ולהקפיא
עוגת שמרים במילוי ריקוטה ודובדבנים 10 תגובות בצק שמרים נימוח במילוי מרכזי של גבינת ריקוטה ודובדבנים שילוב מושלם שלא תפסיקו ליישר