בצק רבוך הוא לא רק פחזניות פשוטות. אפשר לשחק איתו במיגוון טעמים, מילויים וצורות
מזמינה אתכם לסדנת בצק רבוך בה נלמד טכניקות , שילוב טעמים ומרקמים במספר קינוחים.
מה נלמד בסדנא
- פחזניות גליל בטכניקה מיוחדת במילוי פטיסייר פקאן
- קינוח היער השחור, ביסקוויט רבוך, קולי דובדבן וקרם שוקולד
- פריז ברסט
- פחזניות פרמזן עם סלמון וגבינת שמנת
משך הסדנא: 4 – 4.5 שעות
מחיר 400 ש"ח
תאריך הסדנא הקרובה 31/5/2021 בבני ברק
שעות הסדנא 17:00-21:00
הרשמה לסדנא
נא הורידו את הטופס הבא – קובץ הורדה >
מלאו ושלחו לפקס 03-5799516 או למייל info@malky-adler.co.il
לפרטים ומידע נוסף
לקבלת מידע נוסף על הסדנא נא מלאו את פרטיכם ונחזור אליכם
קישור מקוצר: http://tinyurl.com/yb3jxnmz