כמו שהרבה יודעים התרמומיקס הוא יד ימיני. אם קניתם מכשיר ואתם לא מנצלים את יכולותיו, זו הסדנא עבורכם.
בסדנא אסביר את שימושי התרמומיקס בפטיסרי ונכין יחד מתכונים בסיסיים ככל שיותיר לנו הזמן
מה נלמד בסדנא
- בצק רבוך (פחזניות)
- בצק פריך
- קרם לימון לפאי לימון
- קרם פטיסייר
- מרנג שויצרי
- קרם אנגלז
- מחית פרלינה
- ועוד ככל שיותיר לנו הזמן
משך הסדנא: 3.5-4 שעות
מחיר 200 ש"ח
תאריך הסדנא הקרובה17/6/2020 בבני ברק
שעות הסדנא: 17:30-21:30
בתום הסדנא אשלח למשתתפים הקלטה של הסדנא שתוכלו להוריד למחשב ולצפות בזמנכם החופשי.
הרשמה לסדנא
צרו קשר והתשלום יבוצע בביט, העברה או אשראי
מלאו ושלחו לפקס 03-5799516 או למייל info@malky-adler.co.il
לפרטים ומידע נוסף
לקבלת מידע נוסף על הסדנא נא מלאו את פרטיכם ונחזור אליכם
קישור מקוצר: http://tinyurl.com/ybu4lwcz
לא מצליח לירשם לסדנת תרמומיקס
רשמתי אותך
שלום, מתי תתקיים סדנת טרמומיקס לא בזום ואיפה?
כרגע לא נראה שיש ביקוש
שלום, האם הסדנה רלוונטית גם ל tm6? תודה
בעיקרון בTM6 יש עוד פונקציות. הסדנא רלוונטית
האם יש לך מתכונים שמתאימים לקונדיטוריה לדוגמה קרם לימון ופטיסייר שאפשר להקפיא אותם
קרם לימון אפשר להקפיא.
פטיסייר עם קורנפלור ולא עובר הקפאה