• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    סמיפרדו חלבה עם טוויל פיסטוק
    דף הבית / מתכונים / קינוחים לסעודת שבת

    סמיפרדו חלבה עם טוויל פיסטוק

    סמיפרדו הוא קינוח הנאכל חצי קפוא, הקינוח שלנו ללא ג'לטין ולכן נאכל חצי קפוא, בין מוס לגלידה בטעמי חלבה מוגש עם טוויל פיסטוק, ניתן גם לוותר על הטוויל ולהגיש עם סילאן ושברי פיסטוק

    כיפות חלבה

    12 מנות

    תבנית חצאי כדור מסיליקון (8 שקעים בתבנית)

    חומרים:
    1 מיכל שמנת מתוקה או צמחית
    2 חלמונים
    3 כפות סילאן
    3 כפות גדושות טחינה גולמית
    25 גרם פיסטוקים קצוצים (לא חובה)

    אופן ההכנה:

    • מחממים שמנת על בן מרי (סיר על גבי סיר עם מים) זהירות לא להרתיח. למי שיש מדחום מגיעים ל70 מעלות.
    • מוסיפים את החלמונים ומערבבים. פסטור של ביצים מתקיים ב70 מעלות ועל מנת להימנע מאכילת ביצים לא מבושלות אנו מכניסים את הביצים לקצפת החמה.
    • מסננים את התערובת.
    • מוסיפים את הסילאן והטחינה ומערבבים היטב.
    • מוסיפים פיסטוקים ויוצקים לתבנית שקעים חצאי כדור (או לכל צורה שרוצים)
    • מקפיאים היטב.

    גלילי טוויל עם פיסטוקים

    חומרים:

    50 גרם חמאה או מרגרינה
    1/4 כוס אבקת סוכר
    3 חלבונים
    45 גרם קמח (3 כפות)
    פיסטוק קצוץ לזריה

    אופן ההכנה:

    • מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה/מרגרינה ואבקת סוכר לקרם.
    • מוסיפים בהדרגה את החלבונים
    • מוסיפים קמח ומערבבים היטב.
    • מקררים כשעה במקרר
    • מחממים תנור ל160 מעלות
    • מכינים מקרטון שבלונה עם עיגול בקוטר 10 ס"מ
    • מניחים את השבלונה על משטח סיליקון ומורחים מהבצק כך שנוצר עיגול בצק. מעבירים את השבלונה למקום נקי ומכינים כך מספר עיגולי בצק.
    • זורים מעט פיסטוקים על העיגולים.
    • אופים 7-10 דקות עד להזהבה.
    • משחררים את העיגול החם ממשטח הסיליקון ומלפפים על גבי מערוך. הטוויל מתקשה מאד מהר ולכן יש לעבוד בזריזות.
    • מומלץ לא להכין יותר מ6 טווילים ביחד כדי שלא יתקשו לפני הליפוף.
    • אם התקשה להכניס קצת לתנור החם.
    • שומרים בקופסה אטומה. הטוויל במיטבו טרי.
    • מגישים את הכיפות עם הטוויל. ניתן לקשט בסילאן.

    צילום: דניה ויינר סטיילינג: אוריה גבע

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yy5p2p7g
    שיתוף
    פורסם ב: קינוחי פרווה, קינוחים אישיים, קינוחים לסעודת שבת, קינוחים קפואים תגיות: חלבה, טוויל, פיסטוק
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    פאי לימון ללא גלוטן לפסח

    פאי לימון ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    4 תגובות

    1. מיטל יולי 16, 2020 בשעה 8:51 am הגב

      שלום וברכה,
      כמה זמן לפני ההגשה צריך להוציא מהמקפיא?
      תודה רבה

      • malky adler יולי 16, 2020 בשעה 9:22 am הגב

        מגישים די מיד. 5 דקות

    2. מלי נובמבר 5, 2023 בשעה 6:46 pm הגב

      אין על המתכונים שלך! מושלמים!
      לטעם אחר מחלבה- יש עוד אופציה?

      • malky adler נובמבר 6, 2023 בשעה 9:23 am הגב

        יש המון מתכונים אחרים באתר, בטוחה שתמצאי טעמים שאת אוהבת
        שמחה שאת אוהבת את המתכונים

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס