20 עוגיות
חומרים:
150 גר' קמח (כוס +כף)
100 גר' חמאה/מרגרינה
40 א. סוכר (1/5 כוס)
40 גר' אבקת שקדים (1/2 כוס)
1 חלמון
1 כפית תמצית רום איכותית
אופן ההכנה:
- שמים במעבד מזון את כל החומרים מלבד החלמון ומעבדים לתערובת פירורית
- מוסיפים חלמון ומעבדים מעט עד לקבלת גושים גדולים
- אוספים את הבצק על ניילון נצמד עוטפים ומשטחים לדיסק
- מרדדים בין 2 נירות אפיה לעובי של 1/2 ס"מ ומקררים כשעה במקרר
- מחתימים את העוגיות בחותמת וקורצים עיגולים
- מקפיאים 15 דק'
- אופים 18-15 דק' בחום של 155 מעלות עד להזהבה
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y7uxcp49
פשוט מקסים..
היכן ניתן לרכוש את החותמת הזו
תודה מראש..
תודה. בחנויות מתמחות ולפעמים גם בחנויות כמו מקס סטוק