שילוב טעים של עוגיות חמאה מתוק מלוח עם טוויסט של תבלין הרוזמרין. לאניני טעם.
30 עוגיות
חומרים:
200 גרם (כוס ושלישי) קמח
10 גרם (שקית) אבקת אפיה
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
150 גרם חמאה
10 גרם (3-4 ענפים) עלי רוזמרין
4 (70 גרם) חלמונים
1 גרם מלח
אופן ההכנה:
- טוחנים את עלי הרוזמרין עם הקמח במעבד מזון
- מקרימים חמאה וסוכר בוו גיטרה עד לקבלת קרם אחיד
- מוסיפים חלמונים ומערבבים לאיחוד
- מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים לבצק אחיד
- מרדדים בין 2 נירות אפיה לעובי של 5 מ"מ ומקררים כשעתיים לפחות
- קורצים עיגול בקוטר 6 ס"מ
- אופים 160 מעלות 15 דקות
צילום: אסף אמברם סטיילינג: נועה קנריק
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y7bc2l6o
היי האם יש דרך להחליף את הביצים במתכון הזה?
לא ממש, זה בצק ברטון שעשיר בשומן (חמאה וחלמונים)
את יכולה לעשות עוגיות סבלה שזה ללא ביצים