עוגיות חמאה וקפה, מעולות ליד הקפה, הכנה קלה ומהירה. תנו לילדים לעזור לכם להכין.
20 עוגיות
חומרים
בצק
100 גרם חמאה/מרגרינה
65 גרם סוכר (1/3 כוס)
1/4 כפית מלח
1 חלמון
כפית תמצית קפה או נס קפה מומס בכפית מים רותחים
160 גרם קמח (כוס + כף)
ציפוי
1 חלבון
סוכר דמררה
אופן ההכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מקרימים חמאה רכה וסוכר
- מוסיפים חלמון ותמצית קפה
- מוסיפים קמח ומלח עד לקבלת בצק אחיד
- יוצרים גליל ועוטפים בניילון נצמד
- מקפיאים כשעה להתייצבות
- מורחים בחלבון ומגלגלים בסוכר
- פורסים לעוגיות בעובי 1/2 ס"מ ומסדרים במרווחים ע"ג נייר אפייה
- אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ12 דק'
צילום: אלי סגל סטיילינג: מיכל ליבוביץ'
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y663fkcj
הכפלתי כמויות, העוגיות נהדרות! הכנתי עם הפיצית (בת 3.5) לפי ההמלצה 🙂
תודה על מתכונים מעולים!
עוגיות מבטיחות!
קלות להכנה והטעם מקסים.
תודה תודה.
איזה כיף לשמוע. תודה רבה