עוגיות קלות לפסח, בטעם קפה עם פקאנים, בלי מיקסר. מערבבים מגלגלים אופים ומתענגים
כ 26 עוגיות
חומרים:
60 גרם (2 חלבונים M) חלבונים
180 גרם אבקת סוכר
100 גרם פקאן
200 גרם אבקת שקדים
כף נס קפה
לגלגול
כ2 כפות אבקת סוכר
26 חצאי פקאן
אופן ההכנה:
- מערבבים חלבון ונס קפה להמסת הקפה
- טוחנים את הפקאן עם אבקת הסוכר
- מוסיפים יבשים (פקאן, אבקת סוכר ואבקת שקדים) ומערבבים לתערובת אחידה
- יוצרים עיגולים (אני שקלתי 20 גרם לעוגיה) ומועכים מעט
- מגלגלים באבקת סוכר
- מדבקים על כל עוגיה חצי פקאן בעזרת מעט חלבון או מים
- אופים 150 מעלות כ15 דקות
- מצננים ושומרים בקופסה אטומה
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/2anujp7m
האם העוגיות מתקשות לאחר האפיה?
העוגיות מתייצבות לאחר צינון
תודה על המתכון
נראה מעולה
רעיון מה אפשר לעשות עם החלמונים? לפסח….
תודה רבה
אני משתמשת בד"כ למוסים על בסיס קרם אנגלז (כמו בטריקולד)
אפשר לשים בשקשוקה, חביתה, קציצות וכו
תודה!
מתכון מושלם!