עוגיות שלגיה או רעידת אדמה או עוגיות מתפוצצות הן קיבלו כל מיני שמות. העיקר שהן מלאות שוקולד,טעימות ואהובות, והפעם בגרסה פרווה וללא גלוטן. מתאימות לפסח ולכל השנה.
25 עוגיות
חומרים
2 ביצים
25 גרם (2 כפות) סוכר
2 כפות שקדים טחונים לאבקה
2 כפות קוקוס (למי שלא אוהב אפשר קמח תפו"א)
180 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן
150 גרם (3/4 כוס) שוקולד צ'יפס מריר או שוקולד קצוץ גס
לציפוי:
כ.ש סוכר
כ.ש. אבקת סוכר
אופן ההכנה
- ממיסים שוקולד ושמן
- מקציפים את הביצים והסוכר לקצף יציב
- מקפלים את היבשים והשוקולד המומס
- מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים לאיחוד
- מקפיאים את הבלילה כשעתיים להתייצבות (אפשר גם יותר)
- מגלגלים כדורים קטנים
- מגלגלים את הכדורים בסוכר ולאחר מכן באבקת סוכר.
- אופים בחום של 160 מעלות 10-12 דקות
- מצננים ומאחסנים בקופסה אטומה
מה זה כ.ש סוכר?
כמה שצריך 🙂
האם חייב להוסיף שוקולד ציפס? או שאפשר גם בלי
אפשר שוקולד קצוץ, אפשר גם בלי יצא יותר רך