עוגיות שוקולד צ'יפס פרווה, כשרות לפסח, ללא שרויה וללא קטניות. לא מרגישים שהן ללא טיפת קמח.
תכינו כמות כפולה כי הן מתחסלות
27 עוגיות
חומרים:
70 גרם סוכר
70 גרם סוכר חום כהה (דביק)
70 גרם שמן קוקוס (ניתן להמיר ב55 גרם שמן)
1 ביצה M (50 גרם)
140 גרם אבקת שקדים
60 גרם קמח תפו"א או קורנפלור
1 גרם סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
120 גרם שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
- מערבבים סוכרים ושמן קוקוס במיקסר עם וו גיטרה (אפשר גם ידני) עד שהסוכר מעט נמס ומתאחד עם השמן
- מוסיפים ביצה ומערבבים להטמעה
- מוסיפים את היבשים ומערבבים
- מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים
- מכדררים עיגולים במשקל של 20 גרם
- ומניחים מרווח על נייר אפיה
- העוגיות מתפשטות מעט באפיה
- אופים על 160 מעלות (טורבו) 10 דקות
- מצננים את העוגיות, הן מתקשות מעט בצינון
- מאחסנים בקופסה אטומה
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/2cptganc
אפשר להשתמש בסוכר רגיל במקום הסוכר הדביק?
הסוכר החום נותן מרקם שלא יהיה עם סוכר לבן, ממליצה לא לוותר