• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח
    דף הבית / מתכונים / קינוחי פרווה

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס פרווה, כשרות לפסח, ללא שרויה וללא קטניות. לא מרגישים שהן ללא טיפת קמח.

    תכינו כמות כפולה כי הן מתחסלות

     

    27 עוגיות

    חומרים:

    70 גרם סוכר

    70 גרם סוכר חום כהה (דביק)

    70 גרם שמן קוקוס (ניתן להמיר ב55 גרם שמן)

    1 ביצה M (50 גרם)

    140 גרם אבקת שקדים

    60 גרם קמח תפו"א או קורנפלור

    1 גרם סודה לשתיה

    1/4 כפית מלח

    120 גרם שוקולד צ'יפס

     

    אופן ההכנה:

    • מערבבים סוכרים ושמן קוקוס במיקסר עם וו גיטרה (אפשר גם ידני) עד שהסוכר מעט נמס ומתאחד עם השמן
    • מוסיפים ביצה ומערבבים להטמעה
    • מוסיפים את היבשים ומערבבים
    • מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים
    • מכדררים עיגולים במשקל של 20 גרם
    • ומניחים מרווח על נייר אפיה
    • העוגיות מתפשטות מעט באפיה
    • אופים על 160 מעלות (טורבו) 10 דקות
    • מצננים את העוגיות, הן מתקשות מעט בצינון
    • מאחסנים בקופסה אטומה

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/2cptganc
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לפסח, עוגיות, קינוחי פרווה תגיות: אבקת שקדים, פסח, פרווה, קמח שקדים, קמח תפו"א, שוקולד צ'יפס
    « הקודם

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    עוגיות קפה פקאן

    עוגיות קפה פקאן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    8 תגובות

    1. שיקמה אפריל 15, 2025 בשעה 7:43 pm הגב

      אפשר להשתמש בסוכר רגיל במקום הסוכר הדביק?

      • malky adler אפריל 16, 2025 בשעה 8:27 am הגב

        הסוכר החום נותן מרקם שלא יהיה עם סוכר לבן, ממליצה לא לוותר

    2. נטלי אפריל 16, 2025 בשעה 9:38 am הגב

      לטובת מי שאין לו משקל בבית.
      אפשר לציין את המרכיבים בכוסות?

      • malky adler אפריל 22, 2025 בשעה 6:45 am הגב

        זו שאלה שחוזרת על עצנה, ומאחר שאני נתקלת בתגובות, "לא הצליח לי" " הבלילה יצאה נוזלית והעוגיות השטתחו" וכו אני ממליצה לרכוש משקל, מדובר במוצר זול.
        כל אחד משתמש בכוס אחרת, כוס מדידה, כוס חד פעמית חם/קר (שגם אני מתקלתי בחד פעמי קר של 170 מ"ל, 180 מ"ל, 200 מ"ל וכו) זה גורם לאי דיוקים. ואפילו אם משתמשים באותה כוס, תנסי לשים בכוס סוכר חום פעמיים ותשקלי ותקרי שכל פעם את שמה כמות אחרת.
        אם בכל זאת בא לך יש טבלאות המרה לכוסות מדידה, אבל כדי שמתכון יצליח, אני ממליצה להשתמש במשקל.

    3. רחל אפריל 17, 2025 בשעה 7:12 am הגב

      הי אפשר להכין ללא מיקסר אלא בלישה ידנית? או יוצא פחות טוב?

      • malky adler אפריל 22, 2025 בשעה 6:39 am הגב

        ברור שאפשר

    4. מירב אפריל 18, 2025 בשעה 7:35 am הגב

      האם אפשר להשתמש בסוכר חום רגיל ולא בכהה הדביק? האם זה משפיע על המרקם?

      • malky adler אפריל 22, 2025 בשעה 6:38 am הגב

        בהחלט משפיע, בסוכר חום דביק יש מולסה והמרקם שלו לגמרי שונה מסוכר רגיל.
        את יכולה להסתכל על 2 הסוכרים ולראות לבד שהמרקם שלהם שונה, אז כמובן שזה משפיע על התוצאה של המאפה

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס