• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגת גבינה אפויה עם חמאת בוטנים
    דף הבית / מתכונים / עוגות גבינה

    עוגת גבינה אפויה עם חמאת בוטנים

    עוגת גבינה מקבלת המון טעמים באהבה והפעם חמאת בוטנים. שילוב מעולה עם ציפוי שוקולדי טעים… מערבבים את כל החומרים בקערה, אין צורך במיקסר, ואם לא בא לכם להכין בסיס אפוי, אפשר להחליף בפתיבר טחון עם חמאה

     

    תבנית קוטר 22

     

    חומרים:

    בסיס סבלה

    50 גרם קמח

    50 גרם סוכר דמררה

    50 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

    50 גרם אבקת שקדים

    קורט מלח

     

    לעוגת גבינה

    500 גרם גבינת שמנת 30%

    500 גרם גבינה 5%

    200 גרם שמנת חמוצה

    5 ביצים

    200 (כוס) גרם סוכר

    70 (חצי כוס) גרם קמח

    200 גרם (כוס) חמאת בוטנים

     

    ציפוי גנאש

    120 שוקולד מריר

    100 גרם שמנת מתוקה

    מעט חמאת בוטנים לקישוט

     

    עוגת גבינה וחמאת בוטנים

    אופן ההכנה:

    סבלה

    • שמים במעבד מזון את כל חומרי הסבלה ומעבדים לקבלת פירורים.
    • מעבדים עוד קצת בעזרת הידים לקבלת בצק.
    • מרדדים בין 2 ניירות אפיה לעובי של 0.5 ס"מ
    • מקפיאים כחצי שעה להתייצבות וקורצים בעזרת הרינג, או ששמים בתחתית בתבנית.
    • אופים בחום של 160 מעלות 10 דקות

    עוגת גבינה

    • מערבבים את כל החומרים בקערה בעזרת מטריפה ויוצקים על הסבלה
    • אופים כשעה וחצי בחום של 130 מעלות בחום סטטי (לא טורבו) עד שהעוגה יציבה בשוליים ומעט רוטטת במרכז.
    • מצננים מספר שעות במקרר.

    גנאש

    • מחממים שמנת לסף רתיחה
    • יוצקים על השוקולד (מומלץ לשים במד ליטר)
    • טוחנים בבלנדר מוט לקבלת אמולסיה אחידה
    • יוצקים על העוגה
    • שמים מעט חמאת בוטנים בשק זילוף ומזלפים נקודות מסביב לעוגה, בעזרת שיפוד מורחים את חמאת הבוטנים לקבלת קישוט כמו בתמונה.
    • ניתן לראות סירטון אצלי באינסטגרם.

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/298cmbam
    שיתוף
    פורסם ב: עוגות גבינה תגיות: גבינה, חמאת בוטנים
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגת בלינצ'ס גבינה

    עוגת בלינצ'ס גבינה עם גנאש שלושה שוקולדים

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    עוגות גבינה אישיות

    עוגת גבינה אישית במגוון ציפויים

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    5 תגובות

    1. אבנר יולי 9, 2022 בשעה 8:26 am הגב

      חבל שהתמונה לא משקפת את המציאות הנכונה!
      עקב הכנסת 200 גרם חמאת בוטנים הבלילה יוצאת אפורה!

      • malky adler יולי 10, 2022 בשעה 3:41 pm הגב

        לא ברור לי למה יצאה אפורה. מוזמן לראות בסירטון שזה אחד לאחד המתכון.
        אם היית מכיר את המתכונים שלי אין שום פוטושופ, והמתכונים זה בול מה שרואים בתמונה.

    2. דפנה וינשטיין יולי 21, 2022 בשעה 12:52 pm הגב

      ניראה נהדרררר ברור לחלוטין,אין עלייך אלופה יקירתי?❣

    3. יעל וייס מאי 23, 2023 בשעה 6:56 pm הגב

      אפשר להחליף את החמאת בוטנים בלוטוס?

      • malky adler מאי 24, 2023 בשעה 11:50 am הגב

        כן

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס