10 רינגים אישיים בקוטר 6.5 גובה 6 או כוסות
חומרים:
לפרורים:
250 גר' פטיבר
120 גר' חמאה מומסת
למלית:
500 גר' גבינה לבנה
500 מל' שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל לבן
10 גר' ג'לטין מומס ב1/4 כוס מים קרים
100 גר' שוקולד לבן
50 גר' שוקולד מריר
אופן ההכנה:
• שמים את הפטיבר במעבד מזון ומרסקים לפירורים
• מוסיפים את החמאה המומסת מערבבים ומניחים בצד.
• מכינים את תערובת הגבינה – יש להקפיד שכל החומרים יהיו בטמ' החדר.
• מקציפים שמנת, סוכר, חלב ופודינג לקצפת מעט נוזלית.
• מוסיפים את הגבינה
• ממיסים את הג'לטין כ20 שניות במיקרו, מוסיפים אליו כף מתערובת הגבינה ומערבבים היטב. מוסיפים את הג'לטין לתערובת הגבינה.
• מפרישים כוס מהתערובת הצידה.
• ממיסים את השוקולד , כל שוקולד בנפרד. את המריר מוסיפים לתערובת שהפרשנו ואת הלבן ליתרת התערובת.
• מעבירים לשקי זילוף.
• מרכיבים את המנה: שמים בתחתית כל רינג פירורים, קרם גבינה עם שוקולד לבן עד המחצית מנקדים בתערובת גבינה ושוקולד מריר ומשלימים עם התערובת הלבנה.
• מכסים בתערובת פירורים.
שלום מלכי,
דבר ראשון אין על המתכונים שלך . מושלמים בטירוף , נהנית מאווד תודה רבה!
דבר שני בקשר למתכון עוגת גבינה מנומרת יש צורך במרכיב גלטין אשמח לדעת איפה אפשר לקנות כי בסופר רגיל זה לא קיים. או אם קיימת אפשרות להמר במרכיב אחר.
כמו כן הייתי שמחה אם היית משתפת אותנו במתכונים הפשוטים יותר ,
עוגות קלות עם מרכיבים זמינים יותר.
תודה רבה!!
שמחה שאת אוהבת את האתר.
ג'לטין ניתן להשיג בסופר, אם כי הגלטין בחנויות מתמחות הוא יותר איכותי.
יש באתר מתכונים בכל הרמות. יש עוגת גבינה פירורים ללא ג'לטין וממש קלה להכנה, יש עוגות בחושות, ממתקים מהירי הכנה… החל מרמת ילדים ועד למתקדמים.
היי
האם ניתן להכין את המתכון ללא השוקולד המריר ופשוט לעשות מוס גבינה פירורים?
אפשר להכין ללא השוקולד המריר וולשים במקומו שוקולד לבן.
יש לך כאן מתכון לעוגת גבינה פירורים.