• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    פחזניות במילוי תפוחים
    דף הבית / מתכונים / פחזניות ואקלרים

    פחזניות במילוי תפוחים

    פחזניות במילוי תוחים עם קרם ווניל

     

    חומרים:

    לפחזניות

    250 גרם מים

    250 גרם חלב / תחליף חלב

    250 גרם קמח

    125 גרם חמאה או  מרגרינה

    קורט מלח

    קורט סוכר

    5 ביצים

     

    מלית תפוחים

    6 תפוחים גרנד קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

    100 גרם סוכר

    30 גרם חמאה או  מרגרינה

    מעט קינמון

    קרם ווניל

    250 גרם שמנת מתוקה או צמחית

    40 גרם אינסטנט פודינג ווניל

     

    אופן ההכנה:

    • מחממים תנור ל250 מעלות
    • מרתיחים את המים, חלב, החמאה, הסוכר והמלח.
    • מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים בזריזות היטב עם כף עץ על מנת שלא יווצרו גושים ועד לקבלת כדור בצק הנפרד מהדפנות.
    • מכבים את האש וממתינים מספר דקות עד שהבצק נהיה פושר .
    • מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומתחילים להוסיף את הביצים זו אחר זו.
    • אחרי 3 ביצים בודקים את המסה בין שתי אצבעות.  הבדיקה נעשית באופן הבא: לקחים מעט מהמסה בין אצבע ואגודל ומותחים לכ7 ס"מ. אם היא נקרעת יש להוסיף ביצה אם היא נמתחת יפה המסה בסדר. זהירות: אם המסה נוזלית אי אפשר לתקן .
    • אם יש צורך מוסיפים עוד ביצה או חצי ביצה.
    • מעבירים את התערובת לשק זילוף. ומזלפים עם צנתר כוכב  על נייר אפיה.
    • מכניסים אתהפחזמניות ומכבים את תנור ל20 דקות
    • מדליקים את התנור ל 160 מעלות, להזכירכם, לא פותחים את התנור וממשיכים לאפות עוד כ20-30 דקות, תלוי בגודל הפחזנית.על מנת לבדוק אם הפחזניות מוכנות, מוציאים אחת ופותחים אותה אם רואים שעדין רטובה להמשיך לאפות

    מלית תפוחים

    • מבשלים מעט את התפוחים עם החמאה, הסוכר והקינמון עד לריכוך
    • לא לבשל יותר מידי על מנת שהתפוחים ישמרו על צורתם

    קרם ווניל

    • מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה לזילוף

     

    הרכבת המנה:

    • חותכים את כיפת הפחזניה
    • ממלאים בתפוחים עד שפת הפחזניה
    • מזלפים קצפת בצורה נראה

     

     

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yuq4b2pp
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לראש השנה, פחזניות ואקלרים
    « הקודם
    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס