פשטידת אטריות מתוקה עם קורנפלקס. מנה שכל ילד יאכל באהבה.
מתאים לארוחת ערב, או כשלא רוצים ארוחה כבדה.
תבנית 28X32
חומרים
1 חבילה אטריות רחבות
6 ביצים
200 גרם (כוס) סוכר
250 מ"ל (כוס) חלב
1 סוכר וניל
קורט מלח
100 גרם חמאה
2 כוסות קורנפלקס מרוסק
3 כפות סוכר
אופן ההכנה:
- מבשלים את האטריות לפי ההוראות על האריזה ויוצקים לתבנית
- מחממים תנור ל180 מעלות
- מערבבים ביצים, כוס סוכר, חלב, סוכר וניל ומלח.
- ממיסים 75 גר' חמאה ומוסיפים לתערובת.
- יוצקים על האטריות שבתבנית
- אופים ללא כיסוי 45 דק'.
- מערבבים את הקורנפלקס עם הסוכר ו25 גר' חמאה מומסת
- מפזרים על הפשטידה ואופים עוד 45 דק' ללא כיסוי.
צילום: נחמי וולף סטיילינג: מיכל ליבוביץ'
קישור מקוצר: http://tinyurl.com/y4be62ud
אני עוקבת אחר המתכונים שלך ובעיקר ההונגריים .נהנת