דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס
    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    קינוח אישי שוקולדי
    דף הבית / מתכונים / מתכוני פסח

    קינוח אישי שוקולדי

    אוהבי השוקולד התפקדו, קינוח שוקולדי במיוחד, ללא גלוטן. מתאים כמובן לפסח ולכל השנה.

    דקואז אוורירי בטעם שוקולדי ומעליו מוס שוקולד קל הכנה המצופה בגלאסז' מבריק.

     

    18 מנות

    חומרים:

    דקואז שוקולד

    70 גרם אבקת שקדים (שקדים מולבנים טחונים לאבקה)
    90 גרם אבקת סוכר
    10 גרם קמח תפו"א אוקורנפלור
    10 גרם קקאו
    70 גרם סוכר
    100 גרם חלבון (5 חלבונים)

    למריחה לאחר האפייה

    3-4 כפות נפאז או ריבה
    50 גרם קוקוס

    למוס שוקולד

    135 גר' שוקולד
    150 מ"ל שמנת מתוקה חלבית או פרווה
    225 מ"ל שמנת מתוקה חלבית או פרווה

    לציפוי

    70 גרם קקאו (רצוי 22% שומן)
    150 מ"ל חלב קוקוס או חלב
    200 גרם סוכר
    50 מ"ל מים
    10 גר' ג'לטין מומס ב60 גר' מים

    אופן ההכנה:

    דקואז

    • מקציפים חלבונים ומוסיפים בהדרגה סוכר
    • מקציפים למרנג מבריק ויציב
    • מסננים את היבשים , ומקפלים ידנית למרנג
    • מזלפים לתבניות או רינגים בקוטר 7 ס"מ ואופים 8 דק' ומצננים
    • מחממים מעט את הנפאז או הריבה על מנת לרככה
    • מורחים על דופן הדקואז וטובלים בקוקוס.

    מוס שוקולד

    • מרתיחים 150 מ"ל שמנת ויוצקים על השוקולד
    • משהים כדקה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
    • מצננים לטמ' הגוף
    • מקציפים 225 מ"ל שמנת ומקפלים אל הגנאש
    • יוצקים לתבנית שקעים בקוטר 6 ס"מ ומקפיאים
    • משחררים מהתבנית יוצקים ציפוי ומניחים על הדקואז
    • ניתן לוותר על הציפוי ולפדר בקקאו

    חלב קוקוס
    100 גר (כוס) ' קוקוס
    300 מ"ל (כוס ורבע) מים רותחים

    • מכניסים למעבד מזון וטוחנים כ5 דקות
    • מסננים דרך חיתול בד
    • מודדים את הכמות הרצויה למתכון

    הרכבת המנה

    • מרתיחים את כל חומרי הציפוי למעט הג'לטין. מקררים מעט ומוסיפים את הג'לטין המומס.
    • מסננים את הקרם.
    • מצננים לטמ' הגוף

    שמים את המוס הקפוא ע"ג רשת ויוצקים את הציפוי
    מניחים כל כיפת מוס על גבי בסיס דקואז.

     

    צילוםL אלי סגל סטיילינג: מיכל ליבוביץ'

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y7z9gftp
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לפסח, קינוחים אישיים תגיות: ללא גלוטן, פסח, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    6 תגובות

    1. איתן יולי 8, 2020 בשעה 2:17 pm הגב

      אפשרי להשתמש בחלב וקמח רגילים?

      • malky adler יולי 8, 2020 בשעה 3:42 pm הגב

        חלב כן. במקום קמח תפוא, אפשר להשתמש בקורנפלור

    2. ש. ינואר 20, 2022 בשעה 9:19 am הגב

      היי מלכי
      מה זה נפאז?
      ואיפו קונים?

      • malky adler ינואר 21, 2022 בשעה 8:14 am הגב

        חומר שקוף כמו ג'ל שמשמש לזיגוג (בעיקר פירות או כשרוצים להבריק ולמשור על משהו)

    3. מירב אפריל 26, 2023 בשעה 5:48 pm הגב

      על איזה חום אופים את הדקואז?

      • malky adler מאי 5, 2023 בשעה 11:09 am הגב

        170 מעלות

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד