פודינג טפיוקה עם קרם קוקוס ופרות אקזוטיים קינוח פרווה מרענן
קינוח טפיוקה ופירות
חומרים:
1/2 כוס פניני טפיוקה (ניתן להשיג בחנויות טבע)
4 כוסות מים
2 כוסות סוכר
פחית חלב קוקוס
מנגו
פסיפלורה
אננס
אופן ההכנה:
- מבשלים את פניני הטפיוקה עם מים וסוכר תוך כדי ערבוב עד שהגרגירים הופכים שקופים (20-25 דקות)
- מקררים במקרר 3- 4 שעות
- מוסיפים פחית חלב קוקוס ומקררים עד סמוך להגשה
- חותכים פירות ומערבבים
- מוזגים לכוסות ומגישים
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y9txdz2g
אשמח לדעת אם הטפיוקה מתקררת היא מתקשה אז איך אפשר למזוג לכוסות אחרי הקירור?תודה
זה נהיה כמו פודינג