• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    קינוח שכבות גבינה וקרמל
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    בעוגה הזו התחברו כמה אהבות שלי, קרמל, גבינה ושכבות. אני מתחברת לזה כשצריך כמות של קינוחים אישיים ואין מספיק תבניות סיליקון, מכינה בתבנית גדולה וחותכת לקינוחים אישיים

    סירטון ההכנה נמצא באינסטגרם שלי לצפייה לחצו כאן

    18 מנות

    חומרים:

    ביסקוויט שוקולד רבוך

    70 גרם חלב

    50 גרם חמאה

    60 גרם  קמח

    10 גרם קקאו

    85 גרם  חלמונים

    50 גרם ביצה (1 ביצה M)

    120 גרם חלבונים

    60 גרם סוכר

    קרמל

    160 גרם סוכר

    160 גרם שמנת מתוקה

    1/2 כפית משחת ווניל

    125 גרם חמאה חתוכה לקוביות

    קרם גבינה

    195 גרם שמנת מתוקה

    190 גרם חלב

    68 גרם סוכר

    1/2 כפית משחת ווניל

    50 גרם חמאה

    68 גרם חלמונים

    8 גרם פקטין NH

    30 גרם סוכר

    135 גרם גבינה 9%

    80 גרם יוגורט 4.5%

    קרם מסקרפונה

    200 גרם שמנת מתוקה

    150 גרם גבינת מסקרפונה

    50 גרם אבקת סוכר

    1/2 כפית משחת ווניל

    טוויל (קישוט, לא חובה)

    30 גרם חלבון

    30 גרם אבקת סוכר

    30 גרם חמאה

    20 גרם קמח

    10 גרם קקאו

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

     

    אופן ההכנה:

    ביסקוויט רבוך

    • מרתיחים חלב וחמאה
    • מסירים מהאש ומוסיפים קמח וקקאו ומערבבים מצננים מעט
    • מוסיפים ביצה וחלמונים בהדרגה ומערבבים לאיחוד
    • מקציפים חלבונים וסוכר ומקפלים לבצק
    • שוטחים על משטח סיליקון או נייר אפיה בתבנית 30X 40 לעובי 1 ס"מ ואופים 10-12 דקות בחום של 170 מעלות.
    • מצננים היטב

    קרמל

    • מכינים קרמל מהסוכר, שמים בסיר את הסוכר ומנערים מידי פעם את הסיר עד שכל הסוכר נמס ומתקבל צבע ענברי
    • מחממים את השמנת ויוצקים בזהירות על הקרמל ומערבבים, אם נוצרים מעט גושים מנמיכים את הלהבה וממשיכים לערבב על שהכל נמס ומתקבל טופי חלק.
    • מסירים מהאש ומוסיפים את החמאה, טורפים לאיחוד
    • מצננים ומורחים על הביסקוויט

    קרם גבינה

    • מחממים שמנת מתוקה, חלב, סוכר, חמאה וחלמונים
    • מוסיפים פקטין מעורבב עם סוכר ומרתיחים
    • יוצקים על הגבינה והיוגורט וטוחנים
    • יוצקים על הקרמל ומקפיאים
    • חותכים את העוגה ל2 חלקים של 20X30 ומניחים זה על זה
    • מיישרים קצוות וחותכים לחצי (9-9.5 ס"מ)
    • חותכים למנות של 9.5 על 3 ס"מ

    קרם מסקרפונה

    • מקציפים את כל חומרי הקרם ומזלפים על הקינוחים

    טוויל

    • מערבבים את כל החומרים
    • מורחים על תבנית מדוגמת ואופים כ7 דקות

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

     

    הערה:

    בקרם הגבינה ניתן להמיר את הפקטין ב9 גרם ג'לטין מומס ב54 גרם, המרקם יהיה טיפה שונה.

    קישור מקוצר: Generating...
    שיתוף
    פורסם ב: עוגות גבינה, קינוחים אישיים תגיות: גבינה, חלבי, טוויל שוקולד, קרמל, שכבות
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגת בלינצ'ס גבינה

    עוגת בלינצ'ס גבינה עם גנאש שלושה שוקולדים

    עוגות גבינה אישיות

    עוגת גבינה אישית במגוון ציפויים

    עוגת גבינה וחמאת בוטנים

    עוגת גבינה אפויה עם חמאת בוטנים

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    2 תגובות

    1. עדי יוני 12, 2024 בשעה 5:46 pm הגב

      על איזה חום אופים את הטוויל?

      • malky adler יוני 13, 2024 בשעה 10:19 am הגב

        160

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס