• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    אצבעות שוקולד צ'יפס זאנדויה
    דף הבית / מתכונים / עוגיות

    אצבעות שוקולד צ'יפס זאנדויה

    עוגיות שוקולד צ'יפס האהובות עם מילוי של שוקולד ז'אנדויה, שמורכב משוקולד מריר ומחית נוגט. ובמקום להכין עוגיות, הכנתי אותן כפס ופרסתי לאצבעות.

     

    כ40 אצבעות

     

    חומרים:

    200 גרם חמאה/מרגרינה/נטורינה

    200 גרם סוכר

    200 גרם סוכר חום כהה

    2ביצים M (100 גרם)

    350 גרם קמח

    5 גרם אבקת אפייה

    קורט מלח

    150 גרם שוקולד קצוץ או מטבעות שוקולד או שוקולד צ'יפס

     

    מילוי

    130 גרם שוקולד מריר

    130 גרם מחית נוגט

     

    אופן ההכנה:

    • מכינים את המילוי: ממיסים שוקולד
    • מוסיפים מחית נוגט ומערבבים
    • מחכים מעט שיתייצב בטמ' החדר.
    • אם המילוי מתקשה מחממים מעט כדי שיהיה קל למריחה.

    העוגיות:

    • שמים במיקסר עם וו גיטרה חמאה רכה חתוכה לקוביות יחד עם 2 סוגי הסוכר ומערבבים לאיחוד
    • מוסיפים את הביצים ומערבבים לאיחוד.
    • מוסיפם את היבשים (קמח, א.אפיה ומלח) ומערבבים
    • מוסיפים את השוקולד ומערבבים לאיחוד
    • מרדדים בין 2 נירות אפייה לגודל של 30X40 ס"מ ומקפיאים כחצי שעה כדי שיהיה נח לעבוד עם הבצק.
    • חותכים ל4 רצועות של 10 ס"מ
    • שמים במסגרת את תבנית רצועה אחת של בצק, מורחים במרכז מחצית מכמות המילוי ומכסים בעוד רצועת בצק
    • אופים כ20 דקות בתנור שחומם מראש ל170 מעלות טורבו.
    • מצננים וחותכים לפרוסות
    • שומרים בקופסה אטומה.

    הערות:

    • ניתן לחלק את הבצק ל2 רצועות של 20X30 ולאפות בתבנית  חד פעמית מרופדת בנייר אפיה ולחתוך לאחר מכן לפרוסות וכל פרוסה לחצי.
    • אם אופים ללא תבנית כלל, הבצק מעט משתטח.
    • אפשר להחליף את השוקולד בבצק בכל שוקולד שאוהבים (שוקולד צ'יפס לבן או בטעם חמאת בוטנים או בטעם קרמל) מה שאוהבים.

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/2et3kkdv
    שיתוף
    פורסם ב: עוגיות תגיות: שוקולד מריר, שוקולד צ'יפס
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    עוגיות קפה פקאן

    עוגיות קפה פקאן

    עוגיות דבש

    עוגיות דבש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    8 תגובות

    1. שני פברואר 20, 2023 בשעה 9:53 pm הגב

      במה אפשר להחליף את הנוגט?… כל ממרח שהוא? לוטוס, בוטנים?..

      • malky adler פברואר 21, 2023 בשעה 7:46 am הגב

        את יכולה להכין מילוי עם ממרח אחר בתוספת השוקולד

    2. חני פברואר 21, 2023 בשעה 6:03 am הגב

      היי תודה רבה על המתכון,
      ניתן להקפיא את העוגיות הללו ?

      • malky adler פברואר 21, 2023 בשעה 7:44 am הגב

        כן. אבל זה נשמר גם ללא הקפאה בקופסה אטומה

        • יסכה פברואר 22, 2023 בשעה 4:32 pm הגב

          האם אפשר להחליף את המרגרינה בשמן קוקוס?

          • malky adler פברואר 24, 2023 בשעה 8:19 am הגב

            לא ניסיתי, מניחה שאפשר, חשוב לשים בתבנית כדי שלא ישתטח.

    3. אושר מרץ 1, 2023 בשעה 10:23 am הגב

      למה לא לתת מתכון עם כוסות. לא לכולם יש משקל בבית

      • malky adler מרץ 1, 2023 בשעה 10:37 am הגב

        קונדיטוריה צריכה להיות מדוייקת. בעבר (ראי מתכונים ישנים יותר) נתתי בכוסות כשכל הנפחים אצלי מתייחסים לכוסות מדידה אוניברסליות. אבל אז התחילו תגובות שהמתכון לא מדוייק כי במתכון של בצק עם 4 כוסות השתמשו בכוס של 180 מ"ל או 200 מ"ל במקום כוס מדידה של 240 מ"ל כך שהיה "חסר" בערך כוס קמח.
        אז לפי איזה כוסות??? חד פעמי? לי יש בבית 2 גדלים של חד פעמי לקפה ויש גם בחד פעמי קר כוסות של 170 מ"ל, 180 מ"ל ויש 200 מ"ל.
        מי שרוצה שהמתכונים יצליחו ממליצה להשתמש במשקל, השקעה חד פעמית של 50 ש"ח או פחות.

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס