• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    בוואריה קפה ושוקולד

    קינוח קליל בכוס בטעמים קלסיים של קפה ושוקולד טעים מאד גם בגירסה פרווה

     

    קרם קפה ושוקולד

    12 מנות

    חומרים

    לקרמבל

    80 גר' סוכר דמררה
    200 גר' קמח
    100 גר' חמאה/מרגרינה

    בוואריה קפה

    230 מ"ל (כוס פחות כף) חלב או חלב סויה
    100 מ"ל שמנת מתוקה חלבית או פרווה
    5 חלמונים M
    50 גר' (1/4 כוס) סוכר
    1/2 כפית תמצית וניל
    כפית נס קפה
    3 גר' ג'לטין + 18 מ"ל מים

    גנאש שוקולד

    100 גר' שוקולד מריר
    150 מ"ל שמנת מתוקה חלבית או פרווה

    אופן ההכנה

    קרמבל

    • טוחנים את כל החומרים במעבד מזון עם להב פלדה בפולסים עד לקבלת פירורים
    • מפזרים את הפירורים על נייר אפיה
    • אופים בחום של 170 מעלות כ15-20 דקות
    • מצננים ושמים בתחתית הכוס כף פירורים

    באווריה קפה

    • מבשלים חלב, שמנת, חלמונים, סוכר, וניל וקפה על אש נמוכה תוך כדי בחישה עד להסמכה (84 מעלות)
    • מסננים את התערובת ומוסיפים ג'לטין
    • יוצקים על הקרמבל עד לגובה 3/4 כוס.
    • מקפיאים עד להתייצבות כשעה כדי שהשכבה הבאה לא תתערבב עם הקרם.

    גנאש שוקולד

    • מחממים שמנת לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד
    • ממתינים כחצי דקה ומערבבים עד לקבלת קרם חלק
    • יוצקים מעל קרם הקפה ומצננים

     

    צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ycde5w34
    שיתוף
    פורסם ב: קינוחי כוסות תגיות: פרווה, קינוח בכוס, קפה, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    מוס שקדים פיסטוק ושוקולד

    טרמיסו בכוסות

    מוס שוקולד נוגט

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    19 תגובות

    1. יעל יוני 19, 2018 בשעה 8:18 am הגב

      היי מלכי, מתכון מהמם, תגידי היכן ניתן לרכוש את סוג הכוסות שבתמונה?

      • malky adler יוני 19, 2018 בשעה 10:57 am הגב

        אני קניתי בפריז

    2. עטי שטיין אוקטובר 6, 2018 בשעה 8:21 pm הגב

      מעונינת להכין קינוח זה לשבע ברכות . זה ישאר יציב מחוץ למקרר או תמליצי לי על מתכון אחר שיתאים לארוע כמנה אחרונה

      • malky adler אוקטובר 20, 2018 בשעה 6:26 pm הגב

        זה קינוח בכוס, אין שום בעיה להשאחר מחוץ למקרר כמה שעות, אבל אם זה קינוח שלא עומד בבר, למה את צריכה שיעמוד מחוץ למקרר?

    3. טלי אוקטובר 25, 2018 בשעה 11:45 am הגב

      האם הקינוח טוב בהקפאה? ולכמה זמן?

      • malky adler אוקטובר 26, 2018 בשעה 5:55 am הגב

        ניתן להקפיא בקופסא אטומה לחודש

    4. ליאל ספטמבר 25, 2019 בשעה 9:41 pm הגב

      היי ראיתי שרשמת שאפשר להקפיא
      רק רוצה לדייק כפשר להקפיא את כל הקינוח יחד עם הקראמבל?
      לא יהרוס וירטיב את הקראמבל?

      • malky adler ספטמבר 26, 2019 בשעה 5:53 am הגב

        במקרה הזה הקרמבל נמצא בתחתית הכוס, הוא נרטב בין אם את מקפיאה ובין אם לא. אבל אם את שמה מעל המוס אין בעיה להקפיא בקופסה אטומה . הקרמבל נשאר בסדר גמור

        • ליאל ספטמבר 26, 2019 בשעה 6:41 am הגב

          נכנסתי רק לראות אולי פיספסתי את אחת התגובות הייתי בטוחה שלא תספיקי להגיב לי ופתאום וואו אני רואה שכבר הגבת!! תודה רבה על התגובה המהירה!! בזכותך אני מקצרת תהליכים לפני החג !

          שיהיה חג שמח ושתחל שנה וכל ברכותיה מעריכה המון ❤

    5. יעל מאי 12, 2021 בשעה 9:36 am הגב

      הי מלכי,
      הכנתי את הכוסות טרייפל שוקולד ויצא מ-ע-ו-ל-ה
      הכנתי גם את הכוסות פה, אבל הכמות של השכבת בוואריה קפה הייתה נורא קטנה
      ולא הספיקה ל 12 כוסות
      יש לך אולי מושג למה זה קרה?

      • malky adler מאי 13, 2021 בשעה 5:01 pm הגב

        זה מאד תלוי מבגודל הכוסות

    6. רחל ינואר 26, 2022 בשעה 4:47 pm הגב

      באיזה גודל כוסות השתמשת?
      אני רוצה להכין בכוסית ביצה , לכמה כוסות יספיק לי ?

      • malky adler ינואר 27, 2022 בשעה 9:43 am הגב

        לא יודעת בדיוק. מעריכה 12-14

    7. מיכל יוני 1, 2022 בשעה 5:08 pm הגב

      מה הכוונה שבאוריה צריך לצאת סמיך?
      אני מכינה גם את מוס הנוגט ושם הסמיכות יצאה לי הרבה יותר חזקה זה צריך לצאת אותו דבר?

      • malky adler יוני 2, 2022 בשעה 6:17 am הגב

        קרם אנגלז מסמיך ב84 מעלות (מתחילה דנטורציה של הביצים) צריך להזהר שלא יהפוך לחביתה.
        המוס נוגט הוא על בסיס פטיסייר ויש בו קורנפלור אז הוא הרבה יותר סמיך.
        אין קשר בין המתכונים.

    8. ויטל ספטמבר 27, 2023 בשעה 4:36 pm הגב

      היי מלכי,
      חושב להוסיף לאנגלז (לאחר צינון כמובן) שמנת מוקצפת על מנת להקליל את זה לכיוון של מוס. חושבת שאצטרך לחזק את האנגלז בקפה ? האם 150 גרם להקצפה זה יותר מדי\מעט מדי ?
      תודה רבה ותודה על הבלוג המהמם

      • malky adler ספטמבר 28, 2023 בשעה 12:14 pm הגב

        אפשר בהחלט להוסיף שמנת מוקצפת. כמות לפי הטעם והמרקם שאת רוצה

    9. ליבי פברואר 6, 2024 בשעה 7:21 pm הגב

      שלום מלכי אני בוגרת קורס שלך האתר שלך הוא הבית שלי למתכונים ……
      אבל דבר אחד אני לא מצליחה לסבול זה הטעם של הגלטין אני עושה לפי מה שאת אומרת עם משקל מדוייק אבל תמיד יש טעם,
      האם יש מה לעשות עם זה אולי תחליף אולי סוג גלטין אחר, אולי פעילות כמו הרתחה, או משהו אחר עם הגלטין, או להוסיף לו משהו שמוריד את הטעם, אני ממש מחפשת עצה נכונה לענין הזה?

      • malky adler פברואר 12, 2024 בשעה 10:29 am הגב

        בד"כ בכמויות הקטנות לא מרגישים, אם את מאד רגישה אין הרבה מה לעשות, זה המייצב הכי נפוץ.
        ג'לטין לא מחממים מעל 60-70 מעלות כי הוא מאבד מכוחו וגם מריח פחות טוב.
        עדיף גלטין מחנויות מתמחות ולא מהסופר

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס