• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    בייגל
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    בייגל

    בייגל שמרים רך וטעים מצופה בסירופ מתקתק ובשומשום. תמיד כיף שיש במקפיא ואפשר להוציא ולהתפנק עם סנדוויץ'. מצויין לקחת לטיולים, לבית ספר ולכל הזדמנות.

    11 בייגלס

    חומרים:

    בצק

    1 קילו קמח (רצוי קמח לחם)

    10 גרם שמרים יבשים  (או 30 גרם שמרים טריים)

    35 גרם דבש

    560 גרם מים

    30 גרם שמן זית

    25 גרם מלח

    סירופ סוכר

    150 גרם סוכר

    370 גרם מים

    שומשום

     

    בייגל

    אופן ההכנה:

    בצק

    • שמים בקערת המיקסר מים, שמן, דבש, קמח ושמרים
    • לשים כ5 דקות במהירות 1
    • מוסיפים מלח ולשים עוד 5 דקות במהירות 2
    • מכדררים את הבצק לכדור ושמים בקערה עטופה בשקית.
    • מתפיחים כשעה להכפלת נפח.

    סירופ סוכר

    • מרתיחים סוכר ומים עד להמסה של הסוכר ומצננים.
    • מחלקים את הבצק  ל11 רצועות של 150 גרם
    • מגלגלים כל רצועה לנחש ארוך וסוגרים לעיגול
    • טובלים בסירופ סוכר ובשומשום
    • מניחים על מגש עם נייר אפיה ומתפיחים שוב כ 50-60 דקות
    • אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות כ12-15 דקות

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y8bgue54
    שיתוף
    פורסם ב: לחם ולחמניות, מאפים מלוחים, עוגות ומאפי שמרים תגיות: בייגל, פרווה, שומשום, שמן זית
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    פיתות גבינות ללא גלוטן במחבת

    פיתות גבינות ללא גלוטן במחבת

    כיסוני גבינה וזיתים מבצק יוגורט

    לחם תלישות עם פסטו וגבינה צהובה

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    11 תגובות

    1. שיר ינואר 10, 2021 בשעה 1:47 pm הגב

      נראה מעולה
      כמה מים אמורים לשים ?
      רשום בגרם וזה לא הכי מובן

      • malky adler ינואר 10, 2021 בשעה 1:51 pm הגב

        מים בגרם ומ"ל זה אותו דבר. את יכולה למדוד במ"ל

      • נטע ינואר 10, 2021 בשעה 5:51 pm הגב

        להקפיא לפני האפייה או אחרי?

        • malky adler ינואר 11, 2021 בשעה 7:14 am הגב

          אם רוצים אפשר להקפיא אחרי האפייה

    2. בלהה שוק ינואר 24, 2021 בשעה 2:16 pm הגב

      היי מלכי אם לא רוצים את הבייגל מתוק, מדלגים על הטבילה במי הסוכר וטובלים רק בשומשום?

      • malky adler ינואר 25, 2021 בשעה 6:46 am הגב

        אפשר למרוח ביצה ולפזר שומשום

    3. טליה יוני 28, 2021 בשעה 6:17 am הגב

      יצא מעולה וטעים!!
      המרתי 50% מהקמח לכוסמין לבן ועם 2 כפיות מלח בלבד.

    4. גיטי נובמבר 23, 2021 בשעה 11:45 pm הגב

      הלחמניות מגרות ברמות !!!

      כמות השמרים מספיקה ?

      כי זה כמעט לא תפח לי 🙁

      • malky adler נובמבר 25, 2021 בשעה 9:47 am הגב

        אני מכינה אותם אחת לשבוע, הכמות מדוייקת. הם תופחים אבל לא כמו חלה. עכשיו חורף תני להם זמן

    5. תמר ינואר 4, 2022 בשעה 4:47 pm הגב

      תודה נראה טעים ממש!!
      אפשר להחליף את הקמח הלבן בקמח כוסמין לבן או 80%?

      • malky adler ינואר 6, 2022 בשעה 9:23 am הגב

        בד"כ כוסמין לבן אפשר להחליף ביחס שווה. אני אישית לא ניסיתי, אבל לא אמורה להיות בעיה

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס