• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    ביסקוטי
    דף הבית / מתכונים / עוגיות

    ביסקוטי

    אחד המתכונים שהפכו ללהיט הוא מתכון הבישקוטי, אני מכינה למשפחה וגם לכיבוד בסדנאות וכולם נהנים.
    אין יותר מתאים לטו בשבט או אחריו, ניתן להשתמש בפירות יבשים מכל סוג שאתם אוהבים

     

    כ40 יחידות

    חומרים

    3 ביצים M
    80 גרם סוכר (1/3 כוס+כף)
    120 גרם קמח (כוס פחות כף)
    כפית אבקת אפיה
    1/4 כפית קינמון
    150 גרם תערובת פרות יבשים
    150 גרם תערובת פיצוחים (אגוזי מלך, פיסטוקים, שקדים, אגוזי לוז)

    אופן ההכנה

    • מחממים תנור ל180 מעלות
    • טורפים ביצים וסוכר.
    • מנפים את הקמח אבקת האפיה והקינמון ומוסיפים לתערובת מערבבים לאיחוד.
    • מוסיפים את הפרות היבשים והפיצוחים.
    • יוצרים כיכר,(ניתן להעזר במסגרת) באורך 30 ס"מ ורוחב 10 ס"מ
    • אופים כ30 דקות ומצננים
    • פורסים לפרוסות דקות ומסדרים על תבנית אפיה
    • מייבשים בתנור בחום של 130 מעלות כ30 דקות

     

    צילום: אלי סגל סטיילינג: מיכל ליבוביץ'

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y9ndmkxa
    שיתוף
    פורסם ב: עוגיות תגיות: טו בשבט, פירות יבשים
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    עוגיות קפה פקאן

    עוגיות קפה פקאן

    עוגיות דבש

    עוגיות דבש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    10 תגובות

    1. אהובה שרון מרץ 10, 2019 בשעה 8:06 am הגב

      מלכי שבוע טוב,
      שמחה לקרוא את המתכונים ומצטערת שעד היום לא הגבתי. מאחר ואני אופה הרבה ובד"כ פרווה אני שמחה לקרוא שגם את משתמשת ב"אסור" הזה שנקרא תחליף חמאה.
      האם אפשר לעשות את הבצק גם בתרמומיקס?אני מזמן ללא מיקסר….
      הזכרת לי את הבית.אצלנו המילוי היה עם ריבה שאמא הכינה ביסקוויטים ואגוזים.אכלנו מזה מעט ואת השאר אמא שמרה לשבת הגדול.היא הוחמאה מתגובת המתפללים אחרי שאכלו בפעם הראשונה ממעשי ידיה ואת כל "הדברים הטובים" והיו הרבה כאלה ,שמרה בקופסאות הפח הצבעוניות של פעם מתחת למיטה שיהיה מה להביא למתפללים.
      תודה מלכי,חודש טוב וחג פורים שמח

      • malky adler מרץ 10, 2019 בשעה 8:39 am הגב

        במתכון של הביסקוטי אין צורך במיקסר, מערבבים ביד.

    2. גילי פברואר 4, 2020 בשעה 9:09 pm הגב

      נשמע מעולה האם ניתן להכין עם קמח חיטה מלא או 80%…?

      • malky adler פברואר 5, 2020 בשעה 6:07 am הגב

        לא ניסיתי. בד"כ קמח מלא דורש יותר נוזלים. אולי תצטרכי עוד ביצה

    3. דליה פברואר 10, 2020 בשעה 1:20 pm הגב

      תודה על המתכון, האם הפיצוחים צריכים להיות קלויים?

      • malky adler פברואר 11, 2020 בשעה 9:08 am הגב

        לא

    4. מימי אוקטובר 24, 2021 בשעה 2:27 pm הגב

      עשיתי את העוגיות והן פשוט נהדרות קלות וממכרות
      תודה על המתכון

    5. שחר מרץ 13, 2022 בשעה 8:53 pm הגב

      שלום מלכי יקרה, המתכונים שלך תמיד מעולים! אשמח לשאול האם במקום מיני פירות יבשים אני יכולה לשים רק פצפוצי שוקולד מריר )עניין של טעם)?
      תודה רבה!

      • malky adler מרץ 14, 2022 בשעה 10:06 am הגב

        עיקר המתכון כאן הם הפיצוחים והפירות היבשים אם את לא אוהבת תכיני מתכון של עוגית שוקולד ציפס

    6. לאה מאי 22, 2024 בשעה 8:00 am הגב

      האם אפשר להכין ללא סוכר?

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס