כ40 יחידות
חומרים
3 ביצים
100 גר' סוכר (1/2 כוס)
120 גר' קמח (כוס פחות כף)
כפית אבקת אפיה
150 גרם (כוס ורבע) חמוציות
130 גר' (כוס) פיסטוקים קלופים
150 גרם שוקולד מריר קצוץ או שוקולד ציפס
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות
- טורפים ביצים וסוכר.
- מנפים את הקמח אבקת האפיה ומוסיפים לתערובת מערבבים לאיחוד.
- מוסיפים את הפיסטוקים, החמוציות והשוקולד.
- יוצרים כיכר,(ניתן להעזר במסגרת) באורך 30 ס"מ ורוחב 10 ס"מ
- אופים כ30 דקות ומצננים
- פורסים לפרוסות דקות ומסדרים על תבנית אפיה
- מייבשים בתנור בחום של 130 מעלות כ30 דקות
הערה: ניתן להחליף 20 גרם המקמח בקקאו ולקבל ביסקוטי שוקולדיים במיוחד.
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y9o6mpxy