בראוניז כזה תמיד טוב שיש במקפיא, לפינוק מתוק עם הקפה, תוצאה פאדג'ית וטעימה במיוחד. אני השתמשתי בקקאו כהה במיוחד – כמעט שחור שיש בחנויות מתמחות, ולכן בתמונה הבראוניז מאד כהים.
תבנית 20 על 30
חומרים:
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
240 גרם (כוס + 2 כפות) סוכר
4 ביצים
60 גרם (6 כפות) קקאו
80 גרם (8 כפות) קמח
50 גרם שוקולד חלב קצוץ גס
50 גרם שוקולד לבן קצוץ גס
אופן ההכנה:
- ממיסים את השוקולד החמאה והסוכר בבן מרי
- טורפים את הביצים ומוסיפים אל המסה תוך כדי בחישה
- מוסיפים קמח וקקאו ומערבבים לאיחוד
- מוסיפים את השוקולדים הקצוצים ומערבבים
- יוצקים לתבנית ואופים בחום של 170 מעלות כ25 דקות
צילום: אסף אמברם סטיילינג: נועה קנריק
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ya5j4hs8