• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    גלידוניות גבינה שלושה שוקולדים
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    גלידוניות גבינה שלושה שוקולדים

    עוגת גבינה אפויה ללא מיקסר, קלה מאד להכנה. לאחר האפיה חותכים לקוביות ומצפים בשוקולד חלב.

    הבסיס פתיבר שוקו, בעוגה שוקולד לבן והציפוי שוקלד חלב. ניתן לאכול מהמקרר או יש מהקפאה כגלידה

    חשוב שכל החומרים יהיו בטמפרטורת חדר לפני הכנת העוגה.
    50 גלידוניות

     

    תבנית 20X30

    חומרים:

    לבסיס

    150 גרם פתיבר שוקו

    80 גרם חמאה מומסת

     

    לעוגה

    500 גרם גבינת שמנת

    125 גרם שמנת חמוצה

    100 גרם (חצי כוס) סוכר

    50 גרם (1/4 כוס) שמנת מתוקה

    120 גרם שוקולד לבן

    2 ביצים

    15 גרם (כף) קמח

     

    ציפוי

    300 גרם שוקולד חלב

    40 גרם חמאת קקאו או 3 כפות שמן

    גלידוניות גבינה ושוקולד

    אופן ההכנה:

    בסיס:

    • טוחנים את הפטיבר
    • מערבבים עם החמאה המומסת
    • שוטחים בתבנית ואופים בלום של 160 מעלות 10 דקות

    עוגה

    • ממיסים בבן מרי או במיקרוגל את השוקולד הלבן יחד עם השמנת המתוקה עד לקבלת תערובת חלקה.
    • מערבבים את כל חומרי העוגה בעזרת מטרפה ויוצקים על בסיס הפטיבר
    • מכניסים לתנור סטטי (לא טורבו) בחום של 140 מעלות ל40 דקות. העוגה יציבה בצדדים ומעט רוטטת במרכז.
    • מקררים כ6-10 שעות לפחות במקרר
    • חותכים לקוביות של 3 ס"מ
    • מקפיאים לשעתיים – שלוש

    ציפוי

    • ממיסים שוקולד וחמאת קקאו וטובלים את הקוביות בשוקולד
    • מניחים על נייר אפייה להתייצבות.
    • שומרים בקופסה אטומה במקרר או במקפיא.
    • אוכלים קפוא או מופשר.

     

    הכנתם את הקינוח ?יש לכם שאלות?  אני תמיד שמחה להיות אתכם בקשר באינסטגרם או בפייסבוק, ואל תשכחו לתייג.
    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yau3h47p
    שיתוף
    פורסם ב: עוגות גבינה, קינוחים קפואים תגיות: גבינה, חלבי, ללא מיקסר, שוקולד חלב, שוקולד לבן
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגת בלינצ'ס גבינה

    עוגת בלינצ'ס גבינה עם גנאש שלושה שוקולדים

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    עוגות גבינה אישיות

    עוגת גבינה אישית במגוון ציפויים

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    8 תגובות

    1. רבקי דצמבר 30, 2020 בשעה 6:37 pm הגב

      האם העוגה תצא טוב עם גבינה רגילה?
      הייתי רוצה להכין היום ואין לי גבינת שמנת
      או שאפשר להמיר חלק מכמות הגבינה בשמנת חמוצה?

      • malky adler דצמבר 30, 2020 בשעה 7:10 pm הגב

        צריך גבינת שמנת בשביל היציבות.

    2. ברכי מאי 10, 2021 בשעה 5:54 am הגב

      אפשר להשתמש בגבינת טוב טעם?

      • malky adler מאי 11, 2021 בשעה 6:56 am הגב

        לטעמי יצא יבש, כל הכיף בביס הקטן שזה גבינת שמנת

    3. רינת יוני 10, 2021 בשעה 8:52 am הגב

      היי, האם ניתן להכין מהיום ולהקפיא עד למועד השימוש בעוד כשלושה שבועות?
      תודה רבה

      • malky adler יוני 10, 2021 בשעה 10:39 am הגב

        בקופסה אטומה

    4. תהילה נובמבר 21, 2024 בשעה 10:50 am הגב

      מה אפשר לשים כבסיס ללא גלוטן?

      • malky adler נובמבר 22, 2024 בשעה 1:20 pm הגב

        יש לקנות פתיבר ללא גלוטן

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס