• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דוקולד גבינה בכוסות
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    דוקולד גבינה בכוסות

    שכבות של מוס גבינה ושוקולד, קינוח מצוין גם לסרבני גבינה.

     

    10 כוסות

    חומרים:

    מוס גבינה ושוקולד חלב

    100 גר' (1/2 קופסה) גבינת שוקולד "טרה"
    125 גר' (1/2 קופסה) גבינה לבנה 5%
    125 גר' (1/2 מיכל) שמנת מתוקה
    25 גר' (כף וחצי) אבקת סוכר
    50 גר' שוקולד חלב

    מוס גבינה ושוקולד לבן

    125 גר' (1/2 קופסה) גבינה לבנה 5%
    1/2 גביע שמנת חמוצה 15%
    125 גר' (1/2 מיכל) שמנת מתוקה
    25 גר' (כף וחצי) אבקת סוכר
    30 גר' שוקולד לבן

    אופן ההכנה

    מוס גבינה ושוקולד חלב

    • ממיסים את השוקולד עם 25 מ"ל מתוך השמנת ומערבבים לאיחוד
    • מוסיפים את הגבינות ומערבבים
    • מקציפים את יתרת השמנת עם אבקת הסוכר ומקפלים לתערובת
    • יוצקים לכוס עד מחצית הגובה
    • מקפיאים כשעה לייצוב

     מוס גבינה ושוקולד לבן

    • ממיסים את השוקולד עם 25 מ"ל מתוך השמנת ומערבבים לאיחוד
    • מוסיפים את הגבינה והשמנת ומערבבים
    • מקציפים את יתרת השמנת עם אבקת הסוכר ומקפלים לתערובת
    • יוצקים לכוס מעל המוס הכהה
    • מכניסים למקרר לשעתיים

     

     

    צילום: אלי סגל סטייליג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y7nqq4gt
    שיתוף
    פורסם ב: קינוחי כוסות תגיות: גבינה, שוקולד חלב, שוקולד לבן
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    מוס שקדים פיסטוק ושוקולד

    טרמיסו בכוסות

    מוס שוקולד נוגט

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    10 תגובות

    1. שריתה אפריל 29, 2018 בשעה 6:52 am הגב

      היי
      מה זה "גבינת שוקולד"??

      • malky adler אפריל 29, 2018 בשעה 7:14 am הגב

        גבינה של טרה עם שוקולד

        • מישל יולי 18, 2018 בשעה 10:04 am הגב

          הגבינה שוקולד זה מוצר שקיים כל השנה?

          • malky adler יולי 18, 2018 בשעה 2:04 pm הגב

            לדעתי כן

    2. שושי מאי 30, 2019 בשעה 9:35 am הגב

      ואיפה קונים? איך עושים את הקישוט מלמעלה?

      • malky adler מאי 30, 2019 בשעה 1:00 pm הגב

        איפה קונים את מה?
        הקישוט: מורחים שוקולד מטומפרר של שקף, מסרקים עם מסרק חומה ומגלגלים על משהו עגול

    3. תמר אוגוסט 4, 2019 בשעה 4:32 pm הגב

      איך ניתן להמיר את גבינת השוקולד שבמתכון?

      • malky adler אוגוסט 5, 2019 בשעה 7:32 am הגב

        תחליפי ב80 גרם גבינה ותוסיפי עוד 30 גרם שוקולד, זה לא יצא אותו דבר, אבל זה אפשרי

    4. שרה נובמבר 29, 2023 בשעה 2:59 pm הגב

      כמה זמן זה טוב בהקפאה?

      • malky adler נובמבר 30, 2023 בשעה 9:46 am הגב

        בקופסה אטומה עד 3 חודשים

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס