שכבות של מוס גבינה ושוקולד, קינוח מצוין גם לסרבני גבינה.
10 כוסות
חומרים:
מוס גבינה ושוקולד חלב
100 גר' (1/2 קופסה) גבינת שוקולד "טרה"
125 גר' (1/2 קופסה) גבינה לבנה 5%
125 גר' (1/2 מיכל) שמנת מתוקה
25 גר' (כף וחצי) אבקת סוכר
50 גר' שוקולד חלב
מוס גבינה ושוקולד לבן
125 גר' (1/2 קופסה) גבינה לבנה 5%
1/2 גביע שמנת חמוצה 15%
125 גר' (1/2 מיכל) שמנת מתוקה
25 גר' (כף וחצי) אבקת סוכר
30 גר' שוקולד לבן
אופן ההכנה
מוס גבינה ושוקולד חלב
- ממיסים את השוקולד עם 25 מ"ל מתוך השמנת ומערבבים לאיחוד
- מוסיפים את הגבינות ומערבבים
- מקציפים את יתרת השמנת עם אבקת הסוכר ומקפלים לתערובת
- יוצקים לכוס עד מחצית הגובה
- מקפיאים כשעה לייצוב
מוס גבינה ושוקולד לבן
- ממיסים את השוקולד עם 25 מ"ל מתוך השמנת ומערבבים לאיחוד
- מוסיפים את הגבינה והשמנת ומערבבים
- מקציפים את יתרת השמנת עם אבקת הסוכר ומקפלים לתערובת
- יוצקים לכוס מעל המוס הכהה
- מכניסים למקרר לשעתיים
צילום: אלי סגל סטייליג: נועה קנריק
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y7nqq4gt
היי
מה זה "גבינת שוקולד"??
גבינה של טרה עם שוקולד
הגבינה שוקולד זה מוצר שקיים כל השנה?
לדעתי כן
ואיפה קונים? איך עושים את הקישוט מלמעלה?
איפה קונים את מה?
הקישוט: מורחים שוקולד מטומפרר של שקף, מסרקים עם מסרק חומה ומגלגלים על משהו עגול
איך ניתן להמיר את גבינת השוקולד שבמתכון?
תחליפי ב80 גרם גבינה ותוסיפי עוד 30 גרם שוקולד, זה לא יצא אותו דבר, אבל זה אפשרי
כמה זמן זה טוב בהקפאה?
בקופסה אטומה עד 3 חודשים