• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    חיתוכיות גבינה וחלב מרוכז
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    חיתוכיות גבינה וחלב מרוכז

    העוגה הזו מככבת אצלי בבית כבר המון שנים. לפני כ6 שנים (ב2016) גדי אהד ואנוכי עשינו סירטון שגרף המון צפיות, זה היה לפני הקמת האתר. אתמול הכנתי את העוגה ונזכרתי שהמתכון טרם עלה לאתר. כמובן שמיד צילמתי ואני משתפת אתכם.

    הסירטון נמצא כאן בקישור – בסירטון הכנתי חצי כמות

     

    תבנית 20X30

     

    חומרים:

    תחתית:

    200 גרם פתיבר

    100 גרם חמאה מומסת

    4 כפות סוכר

    עוגת גבינה:

    500 גרם גבינת שמנת 30%

    4 ביצים

    600 גרם חלב מרוכז

    כפית משחת ווניל

    מעט מלח

    ציפוי גנאש:

    150 גרם שמנת מתוקה

    200 גרם שוקולד מריר

    אופן ההכנה:

    תחתית:

    • טוחנים את הפתיבר לפירורים דקים
    • מוסיפים חמאה מומסת וסוכר
    • שוטחים בתבנית ואופים בחום של 160 מעלות 10 דקות

    עוגת גבינה:

    • מערבבים את כל חומרי העוגה ויוצקים על תחתית הפתיבר
    • שמים את התבנית בתוך תבנית נוספת עם מים ואופים 45 דקות
    • מקררים כמה שעות במקרר

    גנאש ציפוי:

    • מחממים שמנת לסף רתיחה
    • יוצקים על השוקולד ומחכים כ30 שניות
    • טוחנים בבלנדר מוט ויוצקים על העוגה הקרה.
    • העוגה טובה גם בהקפאה.

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y8f8w5p7
    שיתוף
    פורסם ב: בחושות וחיתוכיות, מתכונים מהירים, עוגות גבינה תגיות: גבינה, חלב מרוכז. פתיבר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    כדורי שוקולד עדן נפתלי זל

    כדורי שוקולד לזכר עדן נפתלי ז"ל

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    בחושה שוקולד קוקוס ללא גלוטן

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    15 תגובות

    1. אורטל ינואר 7, 2021 בשעה 8:52 am הגב

      היי מלכי, האם יש אפשרות להקליל קצת את העוגה? לשלב עם גבינה רזה? האם ניתן להפחית בכמות החלב המרוכז קצת, על מנת שלא יהיה מתוק מידיי?
      תודה

      • malky adler ינואר 7, 2021 בשעה 12:43 pm הגב

        העוגה לא מתוקה מדי. אין תוספת סוכר מלבד החלב המורכז. אין גם קמח ולכן לא יעבוד עם גבינה רכה.
        את יכולה פשוט להכין עוגה אחרת.
        תנסי עוגת גבינה עננים עם גבינה 5%

    2. ציפי אפריל 19, 2021 בשעה 9:27 am הגב

      אני מכינה את העוגה לעיתים קרובות ומאד מוצלחת ומומלצת . האם טובה בהקפאה ? תודה

      • malky adler אפריל 19, 2021 בשעה 10:34 am הגב

        בטח

    3. רחלי מאי 12, 2021 בשעה 11:46 am הגב

      מה זה אומר בתוך עוד תבנית?

      • malky adler מאי 13, 2021 בשעה 5:01 pm הגב

        תסתכלי בסירטון

    4. אסתר מאי 3, 2022 בשעה 9:07 am הגב

      יש אפשרות לוותר על הכפית משחת ווניל?
      או להמיר למשהו אחר?

      • malky adler מאי 3, 2022 בשעה 10:59 am הגב

        אפשר לוותר

    5. יעל מרץ 17, 2023 בשעה 7:31 am הגב

      1. אפשר להשתמש בשמנת 15% במקום 30%?
      2. יש תחליף לחלב המרוכז? למשל חלב עם תוספת כלשהיא?
      3. ולגבי משחת וניל- אפשר לשים כפית תמצית וניל רגילה?

      תודה רבה!!

      • malky adler מרץ 19, 2023 בשעה 11:19 am הגב

        1. לא, כי זה יצא מאד נוזלי
        2. ריבת חלב
        3. אפשר

    6. הדסה מאי 5, 2023 בשעה 7:19 am הגב

      אני עשיתי עם גבינה לבנה רגילה ושמנת מתוקה שהקצפתי חצי מכמות החלב המרוכז וחצי מכמות הגבינת שמנת–ויצא שלמות!!!!

      • malky adler מאי 15, 2024 בשעה 6:10 am הגב

        עשית עוגה אחרת. זה מעוללה שהצליח, אבל זה לא הטעם של העוגה הזו

    7. רחל מאי 13, 2024 בשעה 2:23 pm הגב

      רציתי לדעת אם יש תחליף לכמות המטורפת של המתוק ומה התחליף? ומהי הכמות תודה

      • malky adler מאי 15, 2024 בשעה 6:06 am הגב

        זה מה שנותן את המרקם והטעם. אין תוספת סוכר והתוצאה לא מתוקה מדי.
        כמובן שתמיד אפשר לבחור מתכון אחר 🙂

    8. חני פברואר 16, 2025 בשעה 4:06 pm הגב

      מלכי תודה. מתכון מדהים. אני מכינה אותו לעיתים קרובות ומקבלת מלא מחמאות.

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס