• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    טארט שוקולד וקרמל
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    טארט שוקולד וקרמל

    טארט שוקולד אישי עם שכבת קרמל מפנקת, גנאש ומוס שוקולד אוורירי. ולבסוף ציפוי רושה.

    קינוח מפנק וחגיגי.

     

    8  טארטים קוטר 8 גובה 1.5 או קוטר 7 גובה 2

     

    חומרים

    בצק פריך

    150 גרם קמח

    90 גרם חמאה או מרגרינה

    60 גרם אבקת סוכר

    25 גרם אבקת שקדים

    1 חלמון

    קרמל לוז

    100 גרם סוכר

    80 גרם גלוקוז

    160 גרם קרם קוקוס או שמנת צמחית

    1/2 כפית משחת ווניל  או תמצית ווניל

    2 גרם מלח ים אטננטי או מלח גס

    60 גרם מחית לוז (חמאת לוז ללא סוכר)

    גנאש

    150 גרם שמנת מתוקה או צמחית

    150 גרם שוקולד מריר

    1/4 פול טונקה או כפית נס קפה

    מוס שוקולד

    60 מ"ל (1/4 כוס) שמנת מתוקה או שמנת צמחית (1)

    15 גרם (כף) סוכר

    45 גרם שוקולד מריר

    125 מ"ל (חצי כוס) שמנת מתוקה או שמנת צמחית (2)

    ציפוי רושה

    200 גרם שוקולד מריר

    20 גרם חמאת קקאו

    40 גרם בראס לוז (אגוזי לוז גרוסים מסוכרים)

     

    טארט שוקולד וקרמל

     

    אופן ההכנה:

    בצק פריך 

    • מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה או מרגרינה קמח אבקת סוכר ואבקת שקדים
    • מוסיפים חלמון ומערבבים לאיחוד
    • מרדדים בין 2 ניירות אפיה לעובי של 3 מ"מ ומקפיאים
    • קורצים בסיס עם רינג , חותכים רצועה בגובה 2 ס"מ ומסדרים בשולי הרינג, מהדקים היטב לבסיס ומסירים עודפים מהשוליים.
    • מקפיאים כחצי שעה
    • אופים ישר מהמקפיא בחום של 160 מעלות עד להזהבה מלאה.

    קרמל

    • שמים בסיר סוכר וגלוקוזה
    • מבשלים עד לקבלת קרמל בצבע עינברי
    • במקביל מחממים קרם קוקוס ווניל
    • כשהסוכר מגיע לצבע הרצוי, מוסיפים את הקרם קוקוס החם ומערבבים
    • אם יש גושים ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד לקבלת נוזל חלק
    • מצננים בערך ל70 מעלות ומוסיפים מלח ומחית לוז
    • טוחנים בבלנדר מוט לקבלת תערובת חלקה
    • מזלפים בטארט כחצי ס"מ ומקפיאים בזמן שמכינים את הגנאש

    גנאש

    • מחממים שמנת וטונקה מגורד או קפה לסף רתיחה
    • יוצקים על השוקולד
    • משהים כ30 שניות וטוחנים בבלנדר מוט לתערובת חלקה
    • יוצקים מעל הקרמל עד שולי הרינג ומקפיאים

    מוס שוקולד

    • מחממים שמנת (1) וסוכר לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד
    • משהים כדקה וטוחנים בבלנדר מוט עד לקבלת תערובת אחידה
    • מצננים לטמפרטורת הגוף
    • מקציפים שמנת (2) למרקם יוגורט ומקפלים אל הגנאש
    • יוצקים לתבנית שקעים בקוטר 6 ס"מ ומקפיאים כ6 שעות לפחות (תבנית מספר 53)

    ציפוי

    • ממיסים את כל חומרי הציפוי
    • מניחים את המוס הקפוא על גבי רשת ויוצקים על המוס
    • מעבירים בזהירות ע"י ספטולה את המוס מעל הטארט.
    • מקשטים מסיסי בפניני שוקולד

    הערות:

    • ניתן להכין כטארט גדול, קוטר 20-22
    • ניתן לקצר תהליכים ולהשתמש בטארטים קנויים באיכות טובה.
    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yf74v4qr
    שיתוף
    פורסם ב: טארטים, קינוחי פרווה, קינוחים אישיים תגיות: פרווה, קרמל, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט גבינה וריבת חלב

    טארט גבינה וריבת חלב

    טארט לימון אפוי

    פאי לימון פטנט

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    24 תגובות

    1. אדווה ספטמבר 23, 2021 בשעה 8:41 pm הגב

      היי! באלי להכין את הפאי לחג, בא לי להוסיף פייטה, יש לך המלצה לאיזו מהשכבות זה יכול להתאים אם בכלל? בנוסף, כמה מתוקה התוצאה יוצאת?

      • malky adler ספטמבר 24, 2021 בשעה 9:20 am הגב

        את יכוה לשים שכבה קראנצית בתוך הטארט.
        מתיקות זה עיניין של טעם ותלוי גם באחוז מוצקי הקקאו בשוקולד שאת משתמשת

    2. אפרת ינואר 6, 2022 בשעה 9:17 am הגב

      היי, אם אני רוצה להכין כעוגה איזה קוטר אצטרך?

      • malky adler ינואר 6, 2022 בשעה 9:25 am הגב

        ממליצה להכנס לכאן ולחשב מאד בקלות לפי התבנית שיש לך

    3. נעמי ינואר 18, 2022 בשעה 8:42 pm הגב

      היי
      אני רוצה שיראה כמו בתמונה – שהמוס שוקולד ממלא את כל העוגה בכיפה.
      אם אני אעשה כמו שרשמת – מוס בקוטר 6 ס"מ ועוגה בקוטר 20 ס"מ זה יוצא כמו בתמונה, נכון?

      • malky adler ינואר 21, 2022 בשעה 8:16 am הגב

        איך מוס קוטר 6 מתאים לטארט בקוטר 20?

    4. נעמי ינואר 18, 2022 בשעה 8:53 pm הגב

      האם אפשר לשים שמן קוקוס במקום חמאה/מרגרינה? תודה!

      • malky adler ינואר 21, 2022 בשעה 8:15 am הגב

        בבצק לא

    5. ליאורה פברואר 17, 2022 בשעה 6:03 pm הגב

      האם מתאים לעמוד בבר?

      • malky adler פברואר 20, 2022 בשעה 10:23 am הגב

        כן. כמו כל מוס, 3-4 שעות בהחלט.

    6. נעה יוני 21, 2022 בשעה 6:06 pm הגב

      היי מלכי
      הכנתי את הבצק אבל הוא לא התאחד לי ונשאר פירורים ממש.
      השתמשתי עם משקל על הגרמים.
      מה הסיבה?
      הוספתי חלמון ועוד קצת מחמאה ומרגיש לי טוב.

      • malky adler יוני 22, 2022 בשעה 8:38 am הגב

        ברח 0 במתכון. תוקן
        סליחה

    7. מ אוקטובר 21, 2022 בשעה 10:03 am הגב

      הי מלכי,מה באפשר להחליף את גלוקוז? תודה.

      • malky adler אוקטובר 24, 2022 בשעה 7:21 am הגב

        אין לזה במקרה הזה תחליף. תנסי מתכון אחר

    8. נועה ינואר 26, 2024 בשעה 11:25 am הגב

      היי מלכי,
      האם ניתן להקפיא את הטארטים?

      • malky adler ינואר 28, 2024 בשעה 7:28 am הגב

        בהחלט, בקופסה אטומה

    9. ליאן אפריל 3, 2024 בשעה 7:10 pm הגב

      היי
      אם אני עושה טארט גדול קוטר 20 אז באיזה תבנית לשים את המוס שמעל?
      תודה!

      • malky adler אפריל 4, 2024 בשעה 8:32 am הגב

        18-19

    10. מרים יוני 24, 2024 בשעה 9:48 am הגב

      1. האם טוב בהקפאה?
      2. האם ניתן לחסוך את הכנת הטארט ולהשתמש בקנוי?

      • malky adler יוני 27, 2024 בשעה 5:49 am הגב

        1. ניתן להקפיא בקופסה אטומה
        2. כן, אבל זה פחות טעים 🙂

    11. דבורי ספטמבר 25, 2024 בשעה 10:54 pm הגב

      האם ניתן להקפיא בשלימותו?
      האם הטארט לא נהי'ה רטוב ולא טרי?

      • malky adler ספטמבר 26, 2024 בשעה 8:07 am הגב

        אפשר להקפיא בקופסא אטומה כשבועיים

    12. ישראל אוקטובר 15, 2024 בשעה 7:02 am הגב

      אני רוצה להכין כעוגה אחת גדולה
      אין לי את התבנית המתאימה בשביל המוס
      האם אני יכולה לזלף את המוס מייד על הגנאש בצורה של כיפה?
      או שעדיף להקפיא בנפרד ואחר כך לחבר את החלקים?

      • malky adler אוקטובר 25, 2024 בשעה 6:30 am הגב

        הוא לא יהיה מספיק יציב לזילוף

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס