• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / מתכוני פסח

    טארט תפוחים ושקדים

    טארט תפוחים עם קרם שקדים. בבצק אנו משתמשים במרציפן במקום בחמאה או מרגרינה

    6 תבניות טארט אישיותטארט תפוחים לפסח

    חומרים

    לבצק

    150 גרם קמח תפו"א
    100 גרם מרציפן
    50 גרם אבקת סוכר
    1 חלמון

    לקרם שקדים

    1 ביצה
    2 כפות אבקת סוכר
    100 גר' שקדים מולבנים (ללא הקליפה החומה) טחונים
    2 כפות שמן
    1 כפית קמח תפו"א

    לתפוחים

    2 תפוחים
    כוס סוכר
    כוס מים
    תמצית וניל
    1/2 כפית קינמון

    אופן ההכנה:

    בצק

    • במעבד מזון מערבבים את חומרי הבצק מלבד החלמון לתערובת אחידה , מוסיפים את החלמון ומערבבים עד לקבלת בצק הומוגני.
    • עוטפים בניילון נצמד ומקררים לילה
    • מרדדים את הבצק על משטח מקומח במעט קמח תפו"א או בין 2 ניירות אפייה
    • מקמחים את התבניות ע"מ להקל על שחרור הטארט.
    • מעבירים את הבצק לתבנית ומהדקים. מכניסים להקפאה כ15 דק' עד שמכינים את הקרם.

    קרם שקדים

    • במיקסר עם וו גיטרה מערבבים שמן + סוכר
    • מוסיפים את השקדים הטחונים קמח תפו"א וביצה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.

    תפוחים

    • מוצאים את הליבה ופורסים לפרוסות בעובי של ס"מ.
    • מרתיחים את המים, הסוכר והתבלינים מוסיפים את פרוסות התפוחים ל5 דקות עד לריכוך
    • מחממים תנור ל180 מעלות
    • ממלאים את הטארט בקרם שקדים, חותכים כל פרוסת תפוח לחצי ומסדרים בצורה נאה על הטארט.
    • אופים כ20 דקות
    • מצננים ומשחררים מהתבניות. ניתן למרוח נפאז או ריבת משמש מדוללת במעט מים חמים.
    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yaacuexb
    שיתוף
    פורסם ב: מתכונים לפסח תגיות: ללא גלוטן, מרציפן, פסח, שקדים, תפוחים
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    בחושה פיסטוק ללא גלוטן

    טארט שוקולד לוז לפסח

    טארט שוקולד לוז לפסח

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    6 תגובות

    1. דבורה מרץ 18, 2018 בשעה 1:31 pm הגב

      תוכלי לתת מתכון למרציפן?

      • malky adler מרץ 18, 2018 בשעה 3:41 pm הגב

        מתכון למרציפן תמצאי בקישור https://malky-adler.co.il/%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%A9%D7%99-%D7%9E%D7%A8%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%9F-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%99-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%9C%D7%95%D7%96/

    2. הילה אפריל 4, 2020 בשעה 10:24 pm הגב

      אפשר להחליף את המרציפן במחמאה?

      • malky adler אפריל 5, 2020 בשעה 5:35 am הגב

        אם את אוכלת קטניות בפסח את יכולה להחליף בקמח תמי, אם לא מציעה שתעשי בסיס אחר. דקואז יכול להתאים.

    3. יעל מרץ 12, 2023 בשעה 1:53 pm הגב

      ניתן לעשות בטארט אחד בגדול 24/26? אם כן, מה השינוי השמני האפייה?

      • malky adler מרץ 13, 2023 בשעה 6:39 am הגב

        תמיד אפשר לעשות בכל גודל.
        זמני האפיה תלויי תנור, מניחה ש5-10 דק יותר

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס