• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    טורט שכבות עם קרם שוקולד

    עוגת שכבות פשוטה עם קרם שוקולד, אין מי שיכול לעמוד בפניה

    טורט שוקולד שכבות

    טורט שכבות עם קרם שוקולד

    תבנית עגולה בקוטר 26

    חומרים:

    לטורט

    8 ביצים מופרדות
    8 כפות סוכר
    1/3 כוס שמן
    מיץ מחצי לימון + גרידת לימון
    1 שקית סוכר וניל
    8 כפות קמח תופח

    לקרם

    1 כף אבקת קקאו
    1 כפית נס קפה
    1/2 כוס סוכר
    1/4 כוס מים
    200 גרם שוקולד
    200 גרם חמאה/ או 160 גרם שמן קוקוס
    2 ביצים
    3 כפות ליקר שוקולד או ברנדי

    אופן ההכנה:

    • מחממים תנור ל 180
    • מקציפים חלמונים עם 2 כפות סוכר וסוכר וניל
    • מוסיפים בזרם דק שמן עד להטמעה
    • מוסיפים לימון + גרידת לימון וקמח
    • מקציפים חלבונים עם 6 כפות סוכר לקצף יציב
    • מקפלים לתערובת החלמונים
    • מציירים על 4 ניירות אפיה מהצד האחורי עיגול בקוטר 26.
    • מחלקים את התערובת ל4 חלקים ואופים כל חלק בנפרד 10 דק'.
    • אם לא יצא מדויק ניתן לקרוץ בעזרת רינג עיגולים מדויקים

    הכנת הקרם

    • מבשלים עד רתיחה, קקאו, נס קפה, סוכר ומים
    • מוסיפים שוקולד וחמאה או שמן קוקוס עד המסה.
    • מקררים מעט ומוסיפים 2 ביצים טרופות ואלכוהול.
    • מניחים לסירוגין טורט וקרם. מסיימים בשוקולד.

    צילום: דניה ויינר סטיילינג: אוריה גבע

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yb3p25lk
    שיתוף
    פורסם ב: עוגות ראווה, קינוחי פרווה, קינוחים לסעודת שבת תגיות: שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגת מוס פרלינה ותפוחים

    עוגת מוס שוקולד פקאן

    עוגת מוס פקאן שוקולד קפה

    טריקולד גבינה

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    10 תגובות

    1. לבנת יולי 1, 2020 בשעה 10:15 pm הגב

      העוגה תתאים לעוגת יום הולדת עם קרם בשיכבה העליונה וקישוט של קצפות?? תודה!

      • malky adler יולי 2, 2020 בשעה 6:22 am הגב

        בהחלט

    2. שרי דצמבר 6, 2020 בשעה 3:20 pm הגב

      אני רוצה להכין עוגה לחתונת הכסף שתהיה מצופה עם קרם לבן מבריק ועליו כיתובים עם שוקולד/ קישוטמתאים להתשמש בעוגה הזאת?

      • malky adler דצמבר 7, 2020 בשעה 7:08 am הגב

        בהחלט

    3. שיינא אפריל 15, 2021 בשעה 3:18 pm הגב

      אפשר וכמה לשים שמן במקום חמאה?

      • malky adler אפריל 15, 2021 בשעה 6:41 pm הגב

        אני לא עושה עם שמן

    4. שוש אפריל 21, 2021 בשעה 3:15 am הגב

      באיזה כוס את משתמשת?
      האם זה יוצא גבוה? אני רוצה לעוגת יומולדת

      • malky adler אפריל 21, 2021 בשעה 7:54 am הגב

        כוס מדידה. זה מתכון מאד ישן, אני אוסיף משקל למתכון

    5. שיר יולי 8, 2021 בשעה 7:58 am הגב

      אין בעיה להשתמש ככה בחלמונים בקרם ואיך אפשר לפתור את זה?
      כי אני רואה המון מתכונים שבקרמים יש ביצים לא מפוסטרות

      • malky adler יולי 8, 2021 בשעה 12:01 pm הגב

        אפש/ר להשתמש באבקות ביצים שמוסיפים להם מים וזשה פותר את בעית הפיסטור.
        יש לקנות אצל רזברי

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס