• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    טרייפל שוקולד
    דף הבית / מתכונים / קינוחים לסעודת שבת

    טרייפל שוקולד

    את המתכון הזה קיבלתי לפני יותר מעשור מאסתר, המטפלת של בנותי, עוד הרבה לפני שלמדתי קונדיטוריה, מדובר במתכון קליל וביתי לקינוח פרווה קל להכנה.

    גם כשמפתיעים אותכם אורחים, תוך חצי שעה יש לכם קינוח מדליק וטעים, אהוב על ילדים ומבוגרים כאחד

     

    כלי מרכזי שקוף או כוסות שקופות אישיות

    חומרים:

    עוגה

    140 גרם (כוס) קמח
    כפית אבקת אפיה
    200 גרם (כוס) סוכר
    כוס אבקת שוקולית
    4 ביצים
    ½ כוס שוקולד צי'פס

    לשכבות
    4 מעדני סויה בטעם שוקולד
    500 מ"ל שמנת צמחית פרווה

    אופן ההכנה:

    עוגה

    • מחממים תנור ל180 מעלות
    • מערבבים את כל חומרי העוגה ואופים בתבנית חד פעמית 20X30 כ 30 דקות
    • חותכים את העוגה לקוביות
    • מקציפים את השמנת
    • מרכיבים את הטרייפל בשכבות בכלי שקוף ויפה להגשה, לפי הסדר הבא:
    • שכבה ראשונה – 1/3 עוגה
    • שכבה שנייה – ½ מכמות השמנת המוקצפת
    • שכבה שלישית – 1/3 עוגה
    • שכבה רביעית – 4 מעדני סויה
    • שכבה חמישית – 1/3 עוגה
    • שכבה שישית – ½ מכמות השמנת המוקצפת

    מקשטים בשוקולד מגורד או בפניני קראנץ.

    ניתן להכין גם בכוסות אישיים

     

     

    צילום: דניה ויינר  סטיילינג: אוריה גבע

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y2q8cec7
    שיתוף
    פורסם ב: קינוחי כוסות, קינוחי פרווה, קינוחים לסעודת שבת תגיות: שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    מוס שקדים פיסטוק ושוקולד

    טרמיסו בכוסות

    מוס שוקולד נוגט

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    27 תגובות

    1. שני שרגא אוגוסט 22, 2019 בשעה 9:51 am הגב

      שלום מלכי,
      במה ניתן להחליף את המעדן? יתאים לדעתך קצפת עם שוקולד מומס?
      תודה רבה

      • malky adler אוגוסט 22, 2019 בשעה 12:46 pm הגב

        שמנת עם שוקולד מומס תתן לך גנאש וזה מוצק מדי. את יכולה להכין פודינג משקית אינסטנט פודינג שוקולד לפי ההוראות על החבילה

    2. אבישג אוקטובר 10, 2019 בשעה 6:08 am הגב

      היי מלכי יקרה.
      האם ברשימת מרכיבי העוגה לא חסר נוזלים?
      תודה על מתכונים מעולים

      • malky adler אוקטובר 10, 2019 בשעה 6:31 am הגב

        לא. הכל בסדר במתכון

    3. נחמי שלנגר פברואר 18, 2021 בשעה 8:31 pm הגב

      שלום מלכי,

      רק לאחרונה גיליתי את האתר שלך
      וכל פעם שאני רוצה לראות דברים יפים אני נכנסת…

      הכנתי את הטרייפל (בכוסות)
      הכמות שיצאה לי הרבה מעבר למה שנוכל לאכול בשבת אחת-
      אפשר להקפיא כשזה כבר מורכב?

      • malky adler פברואר 19, 2021 בשעה 7:39 am הגב

        בהחלט עובר הקפאה

        • נחמי שלנגר פברואר 21, 2021 בשעה 3:42 pm הגב

          תודה מלכי
          הטרייפל יצא נהדר
          מרשים ויפה וטעיםםםם מאד

          השכבה של מעדן הסויה- פשוט הברקה
          כל כך טעים ובקלי קלות

    4. עליתה אפריל 26, 2021 בשעה 10:33 am הגב

      אפשר במקום המעדנים מוס שוקולד?

      • malky adler אפריל 26, 2021 בשעה 11:14 am הגב

        כן

        • הדר אפריל 24, 2023 בשעה 6:38 am הגב

          הי מלכי,
          לא כל כך הבנתי איך מסדרים את הקינוח בתבנית מרכזית.. חותכים לקוביות קטנות?.. איך זה מסתדר כשמסדרים על תבנית? האם הטרייפל נחתך בסוף?…

          תודה!

          • malky adler מאי 5, 2023 בשעה 11:10 am הגב

            טרייפל זה לא דבר שנחתך

    5. דבי אוגוסט 16, 2021 בשעה 7:59 am הגב

      האם אפשר להשתמש בעוגה קנויה ? מה מומלץ?

      • malky adler אוגוסט 19, 2021 בשעה 3:34 am הגב

        אם את אוהבת את הטעם אז אפשרי

    6. אלונה דצמבר 15, 2021 בשעה 3:56 pm הגב

      אם מכינים את זה כקינוחים אישיים – לאיזה גודל כוסות זה מתאים וכמה קינוחים יוצאים מהמתכון?

      • malky adler דצמבר 15, 2021 בשעה 6:36 pm הגב

        קשה לי לענות על כמות וגודל הכוסות לפי נפח, אף פעם לא הכנתי כמנות אישיות

    7. חביבה דצמבר 19, 2021 בשעה 6:08 pm הגב

      לארוחה חלבית,
      במה מומלץ להחליף את המעדן סויה?

      • malky adler דצמבר 20, 2021 בשעה 4:54 pm הגב

        אפשר לשים מעדן שוקולד חלבי

    8. אלישבע יוני 28, 2022 בשעה 1:51 pm הגב

      יש לי כלי לטריפל גדול…
      האם הכמות במתכון מספיק? או להכין פי 2???

      • malky adler יוני 30, 2022 בשעה 8:25 am הגב

        קשה לי לענות…
        לא יודעת מה זה גדול 🙂

    9. איילת ישעיה אוגוסט 26, 2022 בשעה 9:19 am הגב

      בטוחה שבעוגה לא חסר שמן? זה יצא לי קשה.

      • malky adler אוגוסט 29, 2022 בשעה 4:06 pm הגב

        אולי אפית יותר מדי? לא אמור לצאת קשה

    10. יעל יולי 7, 2024 בשעה 3:38 pm הגב

      אולי אפית יותר מדי? לא אמור לצאת קשה
      בטוחה שבעוגה לא חסר שמן? זה יצא לי קשה.
      קשה לי לענות…
      לא יודעת מה זה גדול
      יש לי כלי לטריפל גדול…
      האם הכמות במתכון מספיק? או להכין פי 2???
      אם מכינים את זה כקינוחים אישיים – לאיזה גודל כוסות זה מתאים וכמה קינוחים יוצאים מהמתכון?

      • malky adler יולי 8, 2024 בשעה 9:35 am הגב

        העוגה לא אמורה לצאת קשה, אולי אפית יותר מדי. תנסי לאפות בטמ' טיפה יותר נמוכה ותבדקי אחרי 20 דקות.
        קשה לענות על גודל של כלי בלי לדעת נפח

    11. לאה מרץ 10, 2025 בשעה 8:45 pm הגב

      לאיזה גודל חותכים את הקוביות בס"מ?

      • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 8:53 am הגב

        כרצונך

    12. לאה מרץ 18, 2025 בשעה 8:53 am הגב

      תודה, יצא מושלם
      הכנתי כמות כפולה ל50 כוסות קינוח

      • malky adler אפריל 4, 2025 בשעה 2:14 pm הגב

        תודה שחזרת להגיב, שמחה שאהבת 🙂

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס