• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    טריקולד גבינה
    דף הבית / מתכונים / מתכונים לאירוח

    טריקולד גבינה

    מי שמכיר אותי יודע שהעוגה המועדפת אצלינו במשפחה היא טריקולד, לכבוד שבועות ניסיתי לחשוב על עוגה חדשה. אמנם כבר עשיתי כמה פעמים שילוב של שוקולד וגבינה, אבל הפעם הלכתי על קלאסיקה פשוטה, קלה ומרשימה. וכמובן טעימה

     

    תבנית קוטר 22

    חומרים:

    לבסיס:

    120 גרם פתיבר
    80 גרם חמאה מומסת

    למלית:

    750 גרם שמנת מתוקה
    200 גרם (1 כוס) סוכר
    12 גר ג'לטין מומס ב72 גרם מים קרים  (4 גרם לכל שכבה)
    500 גרם גבינת שמנת
    150 גרם שוקולד לבן מומס
    100 גרם שוקולד חלב מומס
    100 גרם שוקולד מריר מומס

     

    אופן ההכנה:

    • משרים את הג'לטין במים ומניחים בצד לספיגה מלאה של הנוזלים.
    • מניחים שקף בהיקף של התבנית.
    • טוחנים את הפתיבר לפירורים
    • מוסיפים את החמאה המומסת ומשטחים בתבנית. מהדקים היטב
    • מחממים 250 גרם שמנת מתוקה עם הסוכר לסף רתיחה
    • שמים כל שוקולד בקערה אחת ומעליו שמים את הג'לטין
    • יוצקים שליש (150 גרם) מהשמנת החמה לכל שוקולד וטוחנים בבלנדר מוט (אפשר רק לערבב עם מטריפה עד לקבלת מסה אחידה)
    • מחלקים את הגבינה לכל הקערות (165 גרם לכל קערה)
    • מקציפים 500 גרם שמנת מתוקה למרקם יוגורט.
    • מקפלים שליש (165 גרם) מהשמנת לשוקולד המריר ויוצקים על הפתיבר.
    • מקפיאים כחצי שעה להתייצבות.
    • בינתיים שומרים את הקערות עם תערובת הגבינה והשוקולדים בחוץ ואת השמנת המוקצפת במקרר.
    • מקפלים שליש נוסף של שמנת לתערובת הגבינה ושוקולד החלב ויוצקים מעל המריר.
    • מקפיאים לחצי שעה וממשיכים עם השכבה הלבנה.
    • מקפיאים את העוגה מספר שעות
    • מחלצים מהתבנית ומסירים בעדינות את השקף.

    לקישוט

    • ממיסים שוקולד חלב (רצוי לטמפרר)
    • מכינים קערה עם מים וקוביות קרח ומזלפים פנימה שוקולד חלב.
    • מוציאים מהמים לנייר סופג ומעבירים לכמה דקות למקפיא.
    • מסדרים בצורה חופשית מעל העוגה.
    • מפשירים את העוגה לפני ההגשה.

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/25olwdeh
    שיתוף
    פורסם ב: עוגות גבינה, עוגות ראווה תגיות: גבינה, חלבי, טריקולד, פתיבר, שוקולד חלב, שוקולד לבן, שוקולד מריר
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגת בלינצ'ס גבינה

    עוגת בלינצ'ס גבינה עם גנאש שלושה שוקולדים

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    עוגות גבינה אישיות

    עוגת גבינה אישית במגוון ציפויים

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    19 תגובות

    1. שיר יולי 18, 2022 בשעה 9:03 am הגב

      האם ניתן לעשות את העוגה בתבנית קוטר 28 או 24 באותם כמויות? ומה הכוונה לגבינת שמנת(נפוליאון??) והאם הטעם של הג'לטין מורגש?
      תודה על המתכונים המיוחדים

      • malky adler יולי 18, 2022 בשעה 9:08 am הגב

        אם תגדילי את התבנית ותשאירי אותם כמויות תצא עוגה מאד מאד נמוכה. לא ממליצה. כדאי להגדיל כמויות כשעושים בתבנית גדולה יותר.
        גבינת שמנת יש כל מיני חברות, לתנובה יש נפולאון יש עוד חברות. חשוב אחוזי שומן גבוהים (25% לפחות)
        הג'לטין בכמות מינימלית ואם עובדים נכון והוא מומס לא אמור להרגיש טעם.
        בהצלחה

    2. בלהה מאי 15, 2023 בשעה 10:45 am הגב

      צהריים טובים מלכי
      נראה לי שנפלה טעות בחישוב של חלוקת השמנת החמה . כתבת שמחממים 250 ולכל סוג שוקולד שופכים 1/3 מהכמות, 150 גר' . משהו לא מסתדר לי כי 1/3 מ 250 גר' זה 83 גר' בלבד. מה לעשות?

      • malky adler מאי 15, 2023 בשעה 10:49 am הגב

        יש 250 גרם שמנת + 200 גרם סוכר = 450 גרם לחלק ל3 זה 150 גרם

    3. בלהה שוק מאי 15, 2023 בשעה 11:23 am הגב

      תודה מלכי לא שמתי לב לכמות הסוכר

    4. מוריה מאי 15, 2023 בשעה 6:32 pm הגב

      האם אפשר לוותר על הגבינה?
      אם אני רוצה לעשות את העוגה ללא גבינה כלומר רק השוקולד והשמנת זה אפשרי?

      • malky adler מאי 17, 2023 בשעה 12:47 pm הגב

        את יכולה לעשות את המתכון של הטריקולד
        או של הטריקולד הזה כעוגה

    5. רחלי פברואר 1, 2024 בשעה 6:57 pm הגב

      האם אפשר לוותר הל הג'לטין?

      • malky adler פברואר 3, 2024 בשעה 6:10 pm הגב

        אם את רוצה לאכול קפוא את יכולה לוותר, אם את רוצה לאכול כמו שמומלץ, לאחר הפשרה את חייבת מייצב

    6. אנטואנט חניה פברואר 15, 2024 בשעה 12:13 pm הגב

      היי מלכי, כתמיד מתכון מהמם

      שאלותי הן: האם את משתמשת בגבינת שמנת מאחר וכמויות הגלטין במתכון הינן מינימליות? האם אפשר להשתמש בגבינה 9% ולהגדיל את כמות הגלטין? אם כן לכמה?

      שאלה נוספת – על מנת לעשות את הקישוט, האם אפשר להשתמש בשוקולד שלא מטומפרר? מהי כמות השוקולד? והאם זילפת עם צנתר דשא?
      ושוב תודה

      • malky adler פברואר 15, 2024 בשעה 6:48 pm הגב

        המרקם של גבינת שמנת יותר מתאים כאן.
        לגבי הקישוט, יש סירטון הכנה באינסטגרם
        ראי כאן

    7. שרי מאי 5, 2024 בשעה 9:01 pm הגב

      מאד מאד אוהבת את המתכון של הטריקולד הפרווה שלך שמככב אצלינו בהרבה אירועים

      רוצה להכין את המתכון הזה ויש לי שתי שאלות:
      1. חסרה אצלינו גבינת שמנת (השגתי רק בטעמים מלוחים וחריפים…) וגם גבינת 9% לא השגתי (חוסרים של אחרי פסח)
      האם יעבוד ויהיה טעים גם עם גבינה לבנה 5%? האם יעזור להוסיף שמנת חמוצה או מתוקה? אציין שאני מתכננת להכין בתור קינוח כוסות
      2. האם לקינוח כוסות יש צורך בג'לטין?

      • malky adler מאי 8, 2024 בשעה 10:11 am הגב

        תחפשי גבינת שמנת טבעית, גבינות עם אחוז שומן נמוך לא יתאימו לעוגה.
        קינוחי כוסות אפשר להוריד קצת מכמות הגלטין, אם לא תשימי השבכות יתערבבו לך בהפשרה

    8. מלי יוני 2, 2024 בשעה 4:51 pm הגב

      ניתן לשנע את העוגה?
      כמה זמן היא יכולה לעמוד בחוץ אם היא יוצאת מהקפאה?

      • malky adler יוני 3, 2024 בשעה 6:56 am הגב

        אוכלים אותה מופשרת, אפשר לשנע אותה קפואה ברכב ממוזג
        אם שמים אותה קפואה בחוץ עד שמפשירה לוקח זמן, תלוי באיזה מזג אויר (לא בפארק) בחדר ממוזג כ3-4 שעות לפחות

    9. רחלי ינואר 21, 2025 בשעה 5:34 pm הגב

      כמה זמן טוב בהקפאה?

      לגבי העוגת לוטוס שכבות שיש כאן אני רוצה להכין באישי כלומר לעשות עוגה שטוחה ועל כל אחד לזלף מהמוס ולקשט? זה יכול ללכת? אפשר להקפיא אותה?

      • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 9:22 am הגב

        בקופסה אטומה 3-4 שבועות

    10. רחלי ינואר 22, 2025 בשעה 2:19 pm הגב

      טוב בהקפאה?
      לכמה זמן?

      • malky adler מרץ 12, 2025 בשעה 9:21 am הגב

        כן. בקופסה אטומה 3-4 שבועות

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס