• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    טרמיסו בכוסות
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    טרמיסו בכוסות

    טרמיסו במנות אישיות, טרמיסו באיטלקית פירושו "תרים אותי למעלה" שילוב של קפה ומסקרפונה.

    המתכון האיטלקי המקורי הוא עם חלמונים, אבל הגירסה המקוצרת טעימה לא פחות. והעיקר 5 דקות הכנה ויש לכם קינוח מושלם.

     

    6  כוסות גדולים

    חומרים:

    1/2 חבילה בישקוטים

    כוס מים
    כף נס קפה מגורען

    קרם
    200 גרם שמנת מתוקה
    250 גרם מסקרפונה
    130 גרם אבקת סוכר
    כפית משחת ווניל או תמצית ווניל איכותית

    לפידור
    2 כפות קקאו

    אופן ההכנה:

    •  מחממים חלק מהמים וממיסים את הקפה, מוסיפים את יתרת המים.
    • טובלים את הבישקוטי בקפה ומניחים בתחתית הכוס. (אם יש צורך שוברים כדי להתאים את הגודל.
    • מקציפים את כל חומרי הקרם יחד לקרם יציב ומעבירים לשק זילוף.
    • מזלפים משכבה מעל הבישקוטי.
    • מפדרים במעט קקאו.
    • חוזרים שוב על השכבות, בישקוטי טבולים בקפה, קרם וקקאו.
    • שמים במקרר מספר שעות לספיגת טעמים.
    • אוכלים בתאבון.

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y4j6kx92
    שיתוף
    פורסם ב: עוגות גבינה, קינוחי כוסות תגיות: בישקוטי, חלבי, טרמיסו, מסקרפונה, קפה, שמנת מתוקה
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגת בלינצ'ס גבינה

    עוגת בלינצ'ס גבינה עם גנאש שלושה שוקולדים

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    עוגות גבינה אישיות

    עוגת גבינה אישית במגוון ציפויים

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    9 תגובות

    1. לאה יולי 10, 2021 בשעה 7:58 pm הגב

      הי שבוע טוב מלכי תודה רבה על המתכונים המושלמים רציתי לשאול עם אפשר להשים גבינת שמנת במקום המסקרפונה?

      • malky adler יולי 11, 2021 בשעה 6:44 am הגב

        זה לא טרמיסו בלי מסקרפונה.אפשר לעשות עם גבינת שמנת. יצא טעם ומרקם שונים לגמרי.

    2. לאה יולי 13, 2021 בשעה 4:07 pm הגב

      תודה רבה אנסה את שניהם

    3. מירב ספטמבר 27, 2021 בשעה 6:49 am הגב

      האם ניתן להכין יום לפני ולשמור במקרר?

      • malky adler ספטמבר 29, 2021 בשעה 6:44 am הגב

        כן

    4. לאה מאי 31, 2022 בשעה 5:52 am הגב

      היי מלכי
      של איזה חברה את משתמשת עם גבינת מסקרפונה, אני מחפשת בכשרות מהודרת ולא מוצאת.
      האם קרם מסקרפונה גם יהיה טוב?

      • malky adler מאי 31, 2022 בשעה 8:25 am הגב

        משתמשת בצוריאל.
        מה זה קרם מסקרפונה?

    5. שטערנא יוני 11, 2024 בשעה 3:19 pm הגב

      הקרם לא מסמיך לי… שמתי הכל יחד והקצפתי כמו שכתוב במתכון

      • malky adler יוני 13, 2024 בשעה 10:20 am הגב

        לא מסמיך, זה שמנת אמור להיות כמו קצפת יציבה

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס