רוצים לפנק את הילדים בלחמניות טעימות לבית ספר? תכינו איתם לחמניות שוקולד, שיהיו במקפיא תשלפו ותשלחו איתם. הם ייהנו מכל ביס.
16 לחמניות
חומרים:
600 גר' (4 +1/3 כוסות) קמח
50 גר' (3 כפות) קקאו
6 גר' (כפית וחצי) שמרים יבשים
200 גר' (כוס) סוכר
400 מ"ל (כוס+2/3 ) חלב
1 ביצה
50 גר' חמאה רכה
50 גר' שוקולד צ'יפס
לציפוי
ביצה טרופה
סוכר גבישי
אופן ההכנה
- מערבבים קמח ושמרים יבשים
- מכניסים את כל החומרים מלבד החמאה למיקסר ולשים עד לאיחוד
- מוסיפים את החמאה ולשים כ10 דקות
- מתפיחים כשעה להכפלת נפח
- מחלקים ל16 חלקים שווים
- מכדררים לחמניות ומתפיחים שוב כ20-30 דק'
- מורחים בביצה ומפזרים סוכר גבישי
- אופים בחום של 200 מעלות 15-20 דק'.
צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yaypqswp