• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    ארטיק ריבת חלב עם ליבת קראנץ וציפוי בלונדי
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    ארטיק ריבת חלב עם ליבת קראנץ וציפוי בלונדי

    ארטיק ללא מכונה על בסיס חלב מרוכז ושמנת מתוקה,  בתוספת ריבת חלב, ליבה קראנצ'ית וציפוי מתפצח של שוקולד בלונדי.

    לי זה נראה פסיפלורה… שוקולד בלונדי עם פולי קקאו עושים אפקט של פסיפלורה… אבל זה רעיון לארטיק הבא…

     

    15 יחידות

     

    חומרים:

    ליבת קראנץ

    100 גרם שוקולד חלב

    150 גרם מחית לוז ללא סוכר או מחית נוגט

    30 גרם פייטה/שבבי וופל/קורנפלקס מרוסק

    לארטיק

    500 גרם שמנת מתוקה

    400 גרם חלב מרוכז

    100 גרם ריבת חלב

    ציפוי

    400 גרם שוקולד בלונדי (*מצ"ב מתכון בסוף הפוסט למי שרוצה להכין לבד)

    40 גרם חמאת קקאו

    20 גרם פולי קפה או בראס אזוגי לוז (לא חובה)

    מגנום ריבת חלב

    אופן ההכנה:

    קראנץ

    • ממיסים שוקולד, מוסיפים מחית ופייטה ומערבבים
    • יוצקים לתבנית ותקפיאים
    • חותכים לאצבעות בהתאם לגודל התבנית

    ארטיק

    • מקציפים שמנת למרקם יציב
    • מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים שוב
    • מוסיפים ריבת חלב ומערבבים
    • יוצקים לתבנית ארטיק חצי גובה
    • מכניסים את הקראנץ ומכסים בעוד גלידה.
    • מקפיאים היטב עד שמשתחרר היטב מהתבנית

    ציפוי:

    • ממיסים שוקולד וחמאת קקאו
    • אם רוצים מוסיפים פולי קקאו
    • טובלים את הארטיק הקפוא.
    • ממתינים מספר שניות שהציפוי מתייצב על הארטיק ומניחים על נייר אפיה
    • מחזירים למקפיא

     

    נכון המקלות הממותגים מדליקים?  הזמנתי מאלי אקספרס. כאן בקישור 

     

    הכנת שוקולד בלונדי – שוקולד לבן מקורמל

     

    400 שוקולד לבן איכותי (או כל כמות שבא לכם)

    40 גרם חמאת קקאו (אופציונאלי)

    • שמים את השוקולד על נייר אפיה
    • מחממים תנור ל130- 150 מעלות (אפשר להתחיל ב130 מעלות)
    • אופים 10 דקות
    • מערבבים את השוקולד ואופים עוד 5 דקות
    • אם עדיין לא קיבל צבע בלונדי מערבבים שוב ואופים עוד כמה דקות עד שמתקבל צבע מקורמל.
    • הזמן תלוי בסוג ובאיכות השוקולד, לפעמים זה לוקח חצי שעה לא לשכוח לערבב כל 10 דקות.

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/yfbg7pg2
    שיתוף
    פורסם ב: קינוחים קפואים תגיות: חלב מרוכז, חלבי, מגנום, פולי קקאו, ריבת חלב, שוקולד בלונדי
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    ארטיק לוטוס קפה

    ארטיק לוטוס קפה

    מגנום דובאי

    ארטיק חלבה בסיגנון שוקולד דובאי

    ארטיק ווניל עם פאדג' שוקולד וקרמל

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    22 תגובות

    1. רבקי יוני 24, 2021 בשעה 6:56 am הגב

      הי.תודה ענקית על השיתופים.
      איך הקראנצ נתפס על המקל?

      • malky adler יוני 24, 2021 בשעה 9:00 am הגב

        הוא לא עוטף את המקל, הוא בצד אחד שלו

    2. רנה יוני 25, 2021 בשעה 7:17 am הגב

      תודה על השיתוף, נראה מעולה?

      הקישור למקלות לא נפתח, אפשר לשלוח שוב? תודה?

      • malky adler יוני 28, 2021 בשעה 7:51 am הגב

        אצלי נפתח, לא יודעת למה לא נפתח לך

    3. רעות פברואר 26, 2022 בשעה 5:59 pm הגב

      מלכי יקרה,
      אם יש לי תבנית סיליקון אחת והיא מספיקה לי רק לחלק מהגלידה,
      איפה אני אשמור את שאר הגלידה עד שמה שבתבנית יקפא?
      לשמור במקרר, זה לא יהפוך לגלידה ואז לא אוכל לזלף?
      אשמח לתשובה, תודה!!

      • malky adler מרץ 2, 2022 בשעה 6:53 am הגב

        זה בעייתי לשמור בחוץ את הבלילה 10 שעות עד שהנגלה הראשונה קפאת

        • רעות מרץ 6, 2022 בשעה 3:37 pm הגב

          האם הפתרון היחיד הוא להכין חצי כמות?
          אין אפשרות להשאיר את הבלילה בחוץ?

          • malky adler מרץ 8, 2022 בשעה 12:44 pm הגב

            כן

    4. תמר יולי 6, 2022 בשעה 9:16 pm הגב

      היי קודם כל נראה טעיםםם
      רציתי לשאול אם לא אמורים לשים ג'לטין כדי שהארטיק לא יימס אחרי כמה דקות?
      תודה מראש.

      • malky adler יולי 7, 2022 בשעה 5:16 am הגב

        ארטיק אוכלים ישר מהמקפיא. אין צורך בג'לטין

        • תמר אוגוסט 16, 2022 בשעה 10:28 am הגב

          אני רוצה להכין את זה כמתנה איך זה יחזיק? זה לא יהיה ישר מהמקפיא..

          • malky adler אוגוסט 16, 2022 בשעה 10:32 am הגב

            בעיקרון ארטיקים ללא מייצבים זה ישר מהמקפיא

    5. חדוה ינואר 19, 2023 בשעה 3:58 pm הגב

      אוי איזה מתכוןןןןןן
      מוששש
      שאלה לי,
      הפולי קקאו צריכים להיות קלויים?
      כי מצאתי רק פולי קקאו נא גרוסים אורגני- לא קלויים
      אם כן איך קולים פולי קקאו גרוסים?
      אשמח לתשובה
      תודה רבה!!

      • malky adler ינואר 21, 2023 בשעה 7:38 pm הגב

        לא חושבת שיש פולי קקאו קלויים

    6. חדוה ינואר 19, 2023 בשעה 4:30 pm הגב

      המקלות זה רק בקניה גדולה?
      או שאת שולחת את הלוגו שלך ואת יכולה לרכוש גם בכמות קטנה??
      אשמח למידע בנושא
      תודה רבההה

      • malky adler ינואר 21, 2023 בשעה 7:36 pm הגב

        מאלי אקספרס. גם בכמות קטנה

    7. חדוה ינואר 21, 2023 בשעה 10:00 pm הגב

      תודה 🙂

    8. יעל מאי 29, 2023 בשעה 7:02 pm הגב

      מלכי שלום
      מאד נהנית מהמתכונים באתר.
      הליבה קראנץ לא מתרככת מהגלידה.
      כי שמתי פעם שבבי ופל במוס גבינה והתרככו.

      • malky adler מאי 31, 2023 בשעה 10:10 am הגב

        כשמוסיפים את הקראנץ למשהו שיש בו נוזל הוא מתרכך,כשהוא עטוף במשהו שומני כמו שוקולד ומחית שומנית הוא לא מתרכך

    9. אילה אוקטובר 4, 2023 בשעה 1:59 pm הגב

      תודה על המתכון!
      האם חובה להשתמש בחלב מרוכז דוקא? איפה אפשר להשיג?

      • malky adler אוקטובר 16, 2023 בשעה 11:18 am הגב

        יש בסופרים חלב מרוכז

    10. גיטי מאי 18, 2025 בשעה 7:09 pm הגב

      תודה תודה על המתכון!!
      יצא מושלםםםם

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס