• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מוס גבינה ואוריאו
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    מוס גבינה ואוריאו

    השילוב של גבינה עם עוגיות אוריאו שוקולדיות נותן לנו ניגוד צבעים מקסים וטעם נפלא, הפעם בגרסת הכוסות

     

     

     

    20 כוסות

    חומרים:

    לפירורים

    100 גר' עוגיות אוריאו

    מוס גבינה ושוקולד לבן

    250 גר' גבינת שמנת או גבינה 9%
    250 גר' שמנת מתוקה
    50 גר' (1/2 חבילה) אבקת סוכר
    50 גר' שוקולד לבן
    5 גר' ג'לטין מושרה ב30 מ"ל מים
    1/2 כפית תמצית וניל או 1/4 כפית משחת וניל

    לקישוט

    100 גר' שוקולד מריר

    אופן ההכנה

    • טוחנים את העוגיות במעבד מזון למרקם גס

    מוס

    • ממיסים את השוקולד עם 25 מ"ל מתוך השמנת חמה ומערבבים לאיחוד
    • ממיסים את הג'לטין במיקרו מספר שניות עד לקבלת נוזל חלק ושקוף ומוסיפים לגנאש השוקולד והשמנת.
    • מוסיפים את הגבינה ומערבבים
    • מקציפים את יתרת השמנת עם אבקת הסוכר ומקפלים לתערובת
    • יוצקים חלק מהמוס לתבנית כדורים ומקפיאים.
    • מזלפים את המוס הנותר בתחתית הכוס ומפזרים מעט מהעוגיות מעל המוס
    • משחררים את כדורי המוס ומניחים כדור בכל כוס.
    הערה:
    ניתן לזלף את המוס בכוס ישירות על תחתית העוגיות במקום לצקת לתבנית כדורים ואז ניתן לוותר על הג'לטין.

     

    קישוט

    • ממיסים את השוקולד (רצוי לטמפרר כדי שיהיה יותר יציב)
    • מורחים על גבי שקף, ממתינים מעט להתייצבות וקורצים עיגולים

     

     

    צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y9jl4284
    שיתוף
    פורסם ב: קינוחי כוסות תגיות: אוריאו, מוס גבינה, קינוח בכוס, שבועות
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    מוס שקדים פיסטוק ושוקולד

    טרמיסו בכוסות

    מוס שוקולד נוגט

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    10 תגובות

    1. לבנת ינואר 18, 2021 בשעה 12:59 pm הגב

      היי מלכי
      ניתן להשתמש במוס גם בתור שכבה לעוגה? זה יוצא יציב?
      תודה!

      • malky adler ינואר 18, 2021 בשעה 3:30 pm הגב

        כן

    2. שרי אפריל 27, 2022 בשעה 2:40 pm הגב

      הי מלכי,
      האם ניתן להקפיא ולכמה זמן?

      • malky adler מאי 3, 2022 בשעה 11:02 am הגב

        בהחלט, בקופסה אטומה, גם חודש

    3. שילת דצמבר 31, 2023 בשעה 6:19 pm הגב

      הי,
      אפשר להמיר את הגבינה בתחליף פרווה או להוריד לגמרי?

      • malky adler ינואר 3, 2024 בשעה 3:58 pm הגב

        זה עוגת גבינה
        אם את רוצה מתכון פרווה תבחרי מתכון אחר

    4. תהילה מרץ 19, 2025 בשעה 10:38 pm הגב

      היי
      זה יתאים אם אני יערבב את הפירורי אוראו
      בתוך המוס? במקום לשים בתחתית הכוס?

      • malky adler אפריל 4, 2025 בשעה 2:13 pm הגב

        בהחלט, רק קחי בחשבון שהעוגיות לא ישארו קריספיות כי הם יספחו נוזלים מהגבינה. אני אישית פחות אוהבת שזה קצת "מושי"

    5. שרה מאי 12, 2025 בשעה 7:30 pm הגב

      האם חייבים את הג'לטין או שאפשר להוריד?

      • malky adler מאי 13, 2025 בשעה 6:13 am הגב

        בכוס אפשר לוותר בכדור לא כי ברגע שיפשיר הוא יימס

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס