• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    מוס גבינה ומרמלדת משמש

    קינוח גבינה בכוס שנראית כמו ביצה צריך להיראות כמו ביצה, אז מוס גבינה עם קדאיף ולהשלמת המראה מרמלדת משמש.
    אם אין לכם את הסבלנות וחומרי הגלם להכין מרמלדה, המוס טעים גם רק עם הקדאיף, קשטו איתו גם למעלה.

    למתכון המרמלדה חובה להשתמש במדחום ובמשקל על מנת לדייק בכמויות ובטמפרטורה, אחרת המרמלדה לא תקרש. ניתן לוותר על המרמלדה ולקשט בקדאיף

    12 מנותמוס גבינה ומרמלדת משמש

    חומרים:

    מרמלדת משמש

    185 גר' (3/4 כוס) מחית משמש
    20 גר' (כף וחצי) סוכר
    4 גר' (כפית) פקטין
    200 גר' (כוס) סוכר
    40 גר' (2 כפות) גלוקוז
    3 גר' אבקת טרטר מעורבב עם 2 גר' מים

    קדאיף

    250 גר' קדאיף
    100 גר' חמאה מומסת
    90 גר' (1/2 כוס) אבקת סוכר

    מוס גבינה

    250 גר' גבינה 9%
    1 גביע שמנת חמוצה 15%
    250 גר' שמנת מתוקה
    50 גר' (1/2 חבילה) אבקת סוכר
    50 גר' שוקולד לבן
    5 גר' ג'לטין מושרה ב25 מ"ל מים

    אופן ההכנה:

    מרמלדת משמש

    • מחממים את המחית ל40 מעלות
    • מוסיפים פקטין מעורבב עם 20 גר' סוכר ומערבבים עד לרתיחה
    • מוסיפים את יתרת הסוכר ואת הגלוקוזה ומערבבים כל הזמן עד שהתערובת מגיעה ל107 מעלות
    • מוסיפים את אבקת הטרטר עם המים ומסירים מהאש
    • יוצקים לתבנית חצאי כדור ומשאירים בטמ' החדר עד שהמרמלדה מתייצבת

    קדאיף

    • יוצקים את החמאה על הקדאיף ומערבבים בעזרת הידים תוך כדי הוספת הסוכר עד שכל הקדאיף מכוסה בחמאה
    • מפזרים על נייר אפיה ואופים כ-15 -10 דק' להזהבה
    • שמים בתחתית הכוס

    מוס גבינה

    • ממיסים את השוקולד עם 25 מ"ל מתוך השמנת חמה ומערבבים לאיחוד
    • ממיסים את הג'לטין במיקרו מספר שניות עד לקבלת נוזל חלק ושקוף ומוסיפים לגנאש השוקולד והשמנת.
    • מוסיפים את הגבינה והשמנת ומערבבים
    • מקציפים את יתרת השמנת עם אבקת הסוכר ומקפלים לתערובת
    • יוצקים על הקדאיף
    • מניחים מעל המוס מרמלדה ומטביעים מעט במוס.

     

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ya4b2fqj
    שיתוף
    פורסם ב: עוגות גבינה, קינוחי כוסות תגיות: גבינה, מרמלדה, משמש, קדאיף
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגת בלינצ'ס גבינה

    עוגת בלינצ'ס גבינה עם גנאש שלושה שוקולדים

    עוגת שכבות גבינה וקרמל

    קינוח שכבות גבינה וקרמל

    עוגות גבינה אישיות

    עוגת גבינה אישית במגוון ציפויים

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    4 תגובות

    1. רוית מחרר ספטמבר 4, 2018 בשעה 10:57 am הגב

      מלכי לא הצלחתי להבין כיצד קיבלת את צורת הביצה? זו תבנית מיוחדת?

      • malky adler ספטמבר 4, 2018 בשעה 10:59 am הגב

        זאת כוס בצורת ביצה

    2. שירן פברואר 7, 2020 בשעה 1:39 pm הגב

      היי, האם ניתן בהכנת המרמלדה לוותר על אבקת הטרטר?
      מה תפקידה בעצם?

      • malky adler פברואר 9, 2020 בשעה 6:53 am הגב

        הפקטין מתקרש בסביבה חומצית. ניתן להחליף במיץ לימון.

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס