• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מוס קרם פרש ופירות יער
    דף הבית / מתכונים / קינוחים

    מוס קרם פרש ופירות יער

    קינוח של מוס אוורירי עם קרם פרש מרענן וקציפת פטל אוורירית

    הכנתי לכם סירטון של הכנת הקינוח לצפיה בסרטון לחץ כאן

    חומרים

    ג'לי תות

    50 מ"ל מים
    50 גרם סוכר
    3 גרם ג'לטין מומס ב18 גרם מים
    70 גרם מחית תות

    מעט פירות יער קפואים

    מוס קרם פרש

    200 גרם קרם פרש "השף הלבן"
    40 גרם אבקת סוכר
    200 מ"ל שמנת מתוקה

    לקציפת פטל

    70 גרם מחית פטל
    40 גרם סוכר
    6 גרם אבקת אלבומין (להשיג בחנויות המתמחות)

    אופן ההכנה

    ג'לי תות

    • מרתיחים מים וסוכר
    • מוסיפים את הג'לטין, לאחר שספח את הנוזלים ומערבבים להמסה מלאה
    • מוסיפים את מחית התות ומערבבים
    • יוצקים לכוסות עד כ1/3 גובה
    • מוסיפים מעט פירות יער ומקררים להתייצבות

    ג'לי תות

    מוס קרם פרש

    • מערבבים את הקרם פרש עם אבקת הסוכר
    • מקציפים את השמנת למרקם יוגורט ומקפלים אל הקרם פרש
    • מעבירים לשק זילוף ומזלפים מעל הג'לי

    מוס קרם פרש

    קציפת פטל

    • מקציפים את כל החומרים עד לקבלת קרם אוורירי יציב לזילוף
    • מזלפים מעל המוס

    קציפת פטל

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/ybctmbdy
    שיתוף
    פורסם ב: קינוחי כוסות תגיות: כוסות, פטל, קרם פרש, שבועות
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    מוס שקדים פיסטוק ושוקולד

    טרמיסו בכוסות

    מוס שוקולד נוגט

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    23 תגובות

    1. לאה מאי 6, 2018 בשעה 1:28 pm הגב

      במה אפשר להמיר את אבקת האלבומין?

      • malky adler מאי 7, 2018 בשעה 1:27 pm הגב

        אין תחליף לקציפת האלבומין בקציפת הפטל. את יכולה להכין מרנג רגיל ולזלף או לקשט בנשיקות

    2. בת שבע דביר מאי 9, 2018 בשעה 9:08 am הגב

      מה זה אלבומין?

      • malky adler מאי 9, 2018 בשעה 12:46 pm הגב

        חלבון מיובש

    3. ציפי מאי 23, 2018 בשעה 4:49 am הגב

      ניתן להכין את המתכון פרווה? תודה

      • malky adler מאי 23, 2018 בשעה 5:26 am הגב

        קרם פרש הוא מוצר חלבי ולא ניתן להמיר לפרווה

    4. חוי אוקטובר 11, 2018 בשעה 1:20 pm הגב

      האם המתכון טוב בהקפאה?

      • malky adler אוקטובר 20, 2018 בשעה 6:23 pm הגב

        כן

    5. נחמה יוני 6, 2019 בשעה 9:56 am הגב

      האם חובה דווקא מחית פטל?
      או שניתם מחית תות?
      או אוכמניות?

      • malky adler יוני 6, 2019 בשעה 11:09 am הגב

        אפשר בהחלט

    6. חן אוקטובר 28, 2019 בשעה 6:47 am הגב

      לכמה כוסות מספיקה הכמות הזאת?

      • malky adler אוקטובר 30, 2019 בשעה 7:07 am הגב

        תלוי בגודל הכוס, בין 6-10

    7. חן נובמבר 5, 2019 בשעה 10:34 pm הגב

      בקצפת פטל המחית צריכה להיות מופשרת או שאפשר גם להקציף אותה קפואה?

      • malky adler נובמבר 6, 2019 בשעה 6:54 am הגב

        מופשרת

    8. אורחת 1 ינואר 31, 2020 בשעה 7:17 pm הגב

      האם ניתן לשמור בהקפאה ואם כן לכמה זמן?
      תודה.

      • malky adler פברואר 3, 2020 בשעה 8:08 am הגב

        אפשר לשמור בהקפאה בקופסה סגורה. אם את שומרת ללא הקציפה יכול להיות גם חודשיים, הקציפה לא מחזיקה זמן רב. מספר ימים בלבד בהקפאה

      • אסתר נובמבר 18, 2022 בשעה 1:10 pm הגב

        נהנית מאוד מכל מתכון, המתכונים מיוחדים, טעימים אך יש קצת חוסר איזון בכמויות, בין הגל תותים למסה של הקרם פרש, ובמתכונים אחרים גם יש בעיה זו.

        • malky adler נובמבר 27, 2022 בשעה 9:37 am הגב

          שמחה שאת אוהבת. המתכונים והכמויות בד"כ מדוייקים לכוסות ולכמויות אותם הכנתי, מכיוון שבקינוחי כוסות כל אחד משתמש בכוס אחרת אי אפשר להשוות וגם הכמות ששמת לכל שכבה לא בהכרח זהה למה שאני שמתי.
          אם תחלקי את הכמויות במתכון לכמות הכוסות שציינתי תדעי כמה גרם שמתי בכל כוס ותראי שזה תואם.

    9. נחמה ינואר 19, 2022 בשעה 5:29 am הגב

      היי מלכי, אמנם המתכון לא חדש אבל עדיין תודה לך על שיתוף המתכונים 🙂
      בהנחה שאני מכינה את הקינוח יום חמישי ושמה במקרר, האם הקציפה תחזיק עד ליום שבת? או שזה טיפה גבולי ?

      • malky adler ינואר 21, 2022 בשעה 8:14 am הגב

        עדיף להקפיא

        • נחמה ינואר 21, 2022 בשעה 9:20 am הגב

          תודה רבה !

    10. מלכי ינואר 24, 2024 בשעה 9:17 pm הגב

      הי מלכי
      הג'לי לא כ"כ נקרש לי
      מה להוסיף ?

      • malky adler ינואר 28, 2024 בשעה 7:23 am הגב

        הג'לטין אמור להקריש אותו, אין כמות גדולה כדי שלא יהיה מדי קפיצי, אולי לא עבדת נכון עם הג'לטין?

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס