• Facebook
    • YouTube
    • Instagram
  • להזמנות ומידע נוסף חייגו 054-4844331

  • מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    מלכי אדלר
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    • אודות
      • אודות מלכי
      • About
      • שאלות נפוצות
      • מן התקשורת
      • גלריות
      • יצירת קשר
    • סדנאות
    • הפקות
      • הפקת אירועים
      • מתכונים לחברות
    • קינוחים
      • עוגות ראווה
      • קינוחי כוסות
      • קינוחים אישיים
      • טארטים
      • קינוחים קפואים
      • מתכונים לראש השנה
      • מתכונים לחנוכה
      • מתכונים לפסח
      • עוגות גבינה
    • מלוחים
      • מאפים מלוחים
      • לחם ולחמניות
      • קישים
    • מתכונים לאירוח
      • טארטים
      • עוגות ומאפי שמרים
      • בחושות וחיתוכיות
      • עוגות ראווה
      • עוגיות
      • קינוחי כוסות
      • מתכונים לאירועים חגיגיים
      • קינוחים אישיים
      • פחזניות ואקלרים
      • קינוחים קפואים
      • ממתקים וחטיפים
      • ליקרים
      • קינוחים לסעודת שבת
      • מתכונים נוסטלגיים
      • מתכונים טבעוניים
      • קינוחי פרווה
    עוגיות במילוי שוקולד
    דף הבית / מתכונים / קינוחי פרווה

    עוגיות במילוי שוקולד

    מחפשים מה לעשות עם הילדים בחופש? תנו להם לגלגל עוגיות. עוגיות שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. כמה דקות ויש לכם מגש של עוגיות חמות וריחניות

     

    20 עוגיות

    חומרים:

    עוגיות:

    100 גרם חמאה/ מרגרינה

    180 גרם (3/4 כוס) סוכר חום

    1 ביצה

    חצי כפית משחת ווניל/תמצית איכותית

    210 גרם (כוס וחצי) קמח

    1 כפית אבקת אפיה

    1/2 כפית סודה לשתיה

    קורט מלח

    גנאש

    90 גרם (1/3 כוס) שמנת מתוקה או שמנת צמחית

    140 גרם שוקולד מריר

    30 גרם (1/2 כף)  מחית נוגט (לא חובה)

     

    עוגיות במילוי שוקולד

    אופן ההכנה:

    גנאש

    • מחממים שמנת לסף רתיחה (80 מעלות)
    • יוצקים על השוקולד והפררלינה וטוחנים בבלנדר מוט
    • שמים במקרר כדי שיתייצב מעט

    עוגיות במילוי שוקולד

    עוגיות

    • במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה רכה וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה
    • מוסיפים את הביצה והווניל ומערבבים לאיחוד
    • מוסיפים את היבשים וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה ולא יותר
    • מחלקים ל20 יחידות (אני שקלתי כל עוגיה 25 גרם בצק)
    • מגלגלים לכדור, ובעזרת הבוהן יוצרים גומה
    • מזלפים מעט גנאש לגומה (אפשר עם כפית או באמצעות שק זילוף) וסוגרים מסביב למילוי ומגלגלים לכדור
    • מקפיאים כ20 דקות
    • מניחים על גבי נייר אפיה במרווחים של 5 ס"מ – העוגיות משתטחות באפיה
    • אופים בחום של 170 מעלות ב12-15 דקות
    • מעבירים לרשת לצינון מלא

    הערה: הכמויות בנפח מתייחסות לכוסות מדידה אוניברסליות, אם כי אני ממליצה להשתמש במשקל. 

     

    עוגיות במילוי שוקולד

    קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y4fwkukx
    שיתוף
    פורסם ב: עוגיות, קינוחי פרווה תגיות: נוגט, פרווה, פרלינה, שוקולד
    « הקודם
    הבא »

    מתכונים נוספים שעשויים לעניין אתכם

    עוגיות שוקולד צ'יפס לפסח

    עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

    עוגיות קפה פקאן

    עוגיות קפה פקאן

    עוגיות דבש

    עוגיות דבש

    קטגוריות נוספות

    עוגות ראווה >
    עוגות שמרים >
    עוגות בחושות >
    קינוחי כוסות >
    קינוחים אישיים >

    פגשו אותי בפייסבוק

    מלכי אדלר‏

    עקבו אחריי באינסטגרם

    מלכי אדלר באינסטגרם >

    עוגת מוס פטל ווניל
    ריבועי שוקולד שומשום
    מוס שוקולד חלב וקסיס
    מוס שוקולד לבן וקרמל
    טריקולד פרווה
    מגנום ווניל קרמל
    הישארו מעודכנים לפני כולם!

    11 תגובות

    1. מירה יולי 28, 2019 בשעה 4:56 pm הגב

      אפשר במקום סוכר חום סוכר לבן?

      • malky adler יולי 29, 2019 בשעה 8:05 am הגב

        אפשר, המרקם והתוצאה יהיו שונים

    2. בלהה שוק יולי 29, 2019 בשעה 9:33 am הגב

      שלום מלכי

      האם אפשר להחליף את החמאה\מרגרינה בשמן קוקוס לפרווה?

      • malky adler יולי 29, 2019 בשעה 12:16 pm הגב

        לא. שמן קוקוס נמס בטמ' מאד נמוכה, לא יצאו לך עוגיות אלא פיתות

    3. בלהה שוק יולי 31, 2019 בשעה 3:44 pm הגב

      תודה רבה

    4. אורלי אוגוסט 6, 2019 בשעה 4:39 pm הגב

      סוכר חום כהה?
      העוגיות יצאו די חיוורות…

      • malky adler אוגוסט 7, 2019 בשעה 6:28 am הגב

        כן סוכר חום, לא סוכר דמררה

    5. ענת אוגוסט 7, 2019 בשעה 8:56 am הגב

      מתכון מעולה!
      יצא מושלם, הכנו פעמיים.
      ההבדל בין שתי ההכנות היה נוחות העבודה-
      בפעם הראשונה היה קשה לעבוד עם העיסה הרכה של העוגיות ולסגור את העוגיה על המילוי שגם הוא רך.
      בפעם השניה הקפאנו גושי גנאש קטנים וגם את העיסה של העוגיות קיררנו לפני כדרור הכדורים ולא אחרי, מה שיצר עבודה מהירה וקלה.

      תודה מלכי על מתכונים נהדרים!!

      • malky adler אוגוסט 7, 2019 בשעה 10:39 am הגב

        שמחה לשמוע. גם אני הכנתי כמה פעמים, ובפעם השנייה הגנאש התקרר יותר ואז עשיתי כדורים מהגנאש ועטפתי בבלילה של העוגיות ללא קירור וגם היה יותר קל. כך שכל אחד יכול למלוא מה שנח לו.

    6. דינה דצמבר 14, 2021 בשעה 7:53 am הגב

      נראה נהדר!
      מספר שאלות לגביי אופציות מילוי:

      1) האם ניתן להחליף את שוקולד מריר בשוקולד לבן? באותה כמות?

      2) כמו כן, בנוסף לשוקולד הלבן האם אפשר לשים מחית פיסטוק טבעי במקום נוגט?

      3) האם אפשר להחליף את כל המילוי בנוטלה? אם כן, מה הכמות?

      . תודה!

      • malky adler דצמבר 14, 2021 בשעה 7:57 am הגב

        1. אפשר לשים גנאש שוקולד לבן, אבל שימי יותר שוקולד ביחס לשמנת.
        2. בהחלט
        3. את יכולה לזלף תלוליות נוטלה על נייר אפייה ולהקפיא ואז לשים בכל עוגיה תלולית קפואה, כך יהיה לך יותר קל לעבוד.

    השארת תגובה

    ביטול

    מלכי אדלר

    מלכי אדלר, קונדיטורית המתמחה במתכונים איכותיים ומיוחדים. מספקת שירותי קונדיטוריית פטיסרי לארועים בכשרות מהדרין. מעבירה סדנאות מקצועיות בטכניקות חדשניות, ועוסקת בבניית מתכונים לחברות וכתיבה עיתונאית.

    קרא עוד >

    ניווט מהיר
    • אודות מלכי
    • סדנאות
    • מתכונים
    • הפקת אירועים
    • מתכונים לחברות
    • מן התקשורת
    • שאלות נפוצות
    • About
    הישארו מעודכנים

    הצטרפו לניוזלטר של מלכי וקבלו עדכונים שוטפים, מתכונים בלעדיים, הטבות ועוד:

    שמרו על קשר

    טלפון: 054-4844331
    אימייל: malky@malky-adler.co.il

    מוזמנים לעקוב:

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram
    Created by Web3d
    כל הזכויות שמורות 2018 © מלכי אדלר malky adler
    גלילה לראש העמוד
    דילוג לתוכן
    פתח סרגל נגישות כלי נגישות

    כלי נגישות

    • הגדל טקסטהגדל טקסט
    • הקטן טקסטהקטן טקסט
    • גווני אפורגווני אפור
    • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
    • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
    • רקע בהיררקע בהיר
    • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
    • פונט קריאפונט קריא
    • איפוס איפוס