עוגיות לוז רכות ונימוחות שימו בקופסה סגורה אחרת יתחסל ברגע
30 עוגיות
חומרים
200 גרם חמאה/מרגרינה
100 גרם (חצי כוס) סוכר
25 גרם (חצי) ביצה
45 גרם אגוזיי לוז מולבנים טחונים
270 גרם (2 כוסות פחות כף) קמח
לציפוי
1/2 ביצה
כוס בראס לוז
אופן ההכנה:
- מקרימים חמאה רכה וסוכר במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת אחידה וקרמית
- מוסיפים ביצה ומערבבים לאיחוד
- מוסיפים קמח ואגוזים ומערבבים לאיחוד
- מחלקים את הבצק ל2 חלקים
- מניחים כל חלק של הבצק על ניילון נצמד ומגלגלים לגליל
- מקפיאים היטב
- מוציאים את הגליל מהמקפיא ומסירים את הניילון הנצמד
- מורחים בביצה ומגלגלים בבראס
- פורסים לפרוסות של 1/2 ס"מ ומניחים במרווחים על נייר אפייה
- אופים בחום של 170 מעלות 12-15 דקות להזהבה
קישור מקוצר: https://tinyurl.com/y72cz3qj
שלום, תודה על האתר המושקע
מה זה בראס?
אפשר לקחת אגוזי לוז ולטחון אותם גס?
בראס זה אגוזי לוז מסוכרים גרוסים